rehabilitacja godna polecenia (1) Polecam każdemu kto chce zamienić ból na radość życia! Przyjazna atmosfera i... Sylwia Zdecydowanie polecam!!!!!! (1) Pracownicy gabinetu bardzo mili ,na kazde pytanie odpowiadaja profesjonalnie.... Jarek ZDECYDOWANIE POLECAM !!!!!!!! (1) Zdecydowanie polecam p.Grzegorza Doskonały fizjoterapeuta !!!! Bardzo... Ola
100% wyleczona kontuzja kolana i kregoslupa (1) Polecam wszystkim , ktorzy chca sie wyleczyc za wlasne pieniadze a nie... Freelancer Polecam :) (1) Polecam terapię indywidualną w R-cito jest najbardziej skuteczna z wszystkich... Ania Polecam bez cienia wątpliwości (1) Pan Szymon bardzo cierpliwie i skutecznie zajął się moim kręgosłupem w... Anna Pełen profesjonalizm (1) Nic dodać, nic ująć. Pan Szymon stawia na nogi jak nikt inny - wiem bo trochę... Marek Polecam R-Cito i Pana Szymona (1) Polecam zabiegi u Pana Szymona, mój podopieczny miał zabiegi na staw skokowy... Bożena R-CITO rehabilitacja (1) Szczerze polecam usługi w R-CITO. Trafiłem do Nich z polecenia lekarza... Tadeusz Pełen profesjonalizm 100% diagnoza i praca z pacjentem. (1) Do placówki R-CITO trafiłam szukając pomocy. Od zawsze walczyłam z narastając... Anna Profesjonalizm i niesamowita skuteczność! (1) Do Pana Grzegorza trafiłem z silnym bólem odcinka lędźwiowego kręgosłupa ,... Roman Nareszcie bez bólu (1) Serdecznie polecam usługi przychodni R-Cito. Korzystałam z terapii manualnej... Jadwiga Polecam (2) Pan Szymon i ekipa nie są jeszcze zepsuci i zależy im na dobru pacjentów :)... Ciechu szkoda, że tak późno znalazłem to miejsce :) (1) Na chwilę przed ważnym dla mnie biegiem przydarzyła mi się bolesna kontuzja.... Marek Polecam! (1) Serdecznie polecam! Pełen profesjonalizm. Życzliwość wobec pacjentów. Kieszeń... Beata Znowu zdrowa, sprawna i bez bółu (1) Po bezskutecznym 2 miesięcznym kolędowaniu po lekarzach i ciągłej walce z... Anna Dranicka Madejska "Zrehabilitowana" (2) Serdecznie polecam gabinet p. Szymona nie tylko za fachowe, rzetelne i... Agnieszka Nareszcie pozbyłam się bólu (1) Trafna diagnostyka!! - po wielu miesiącach chodzenia po rożnych specjalistach... Joanna Agnieszka - opinia (1) Serdecznie polecam, pelen profesjonalizm, sympatyczna obsluga i przede... Agnieszka PODZIĘKOWANIE- REKOMENDACJA (1) Szczerze DZIĘKUJĘ i REKOMENDUJĘ znakomity gabinet rehabilitacji leczniczej -... Ewa Z-K