Kostka brukowa - jaka najlepsza? (58) Kostka brukowa - jaka najlepsza? ada Osuszanie budynku po zalaniu (4) Kochani jak długo trwa osuszanie mieszkania po totalnym zalaniu. I jak... Lasmii ile czasu potrzeba aby wykończyć mieszkanie 42m2 (48) Witam, mam pytanie : ile mniej więcej potrzeba czasu aby wykończyć mieszkanie... Ania
Taras z desek kompozytowych - (72) Czy ktoś ma taras z desek kompozytowych? Polecacie jakieś konkretne firmy?... MM Meble ogrodowe z surowego drewna (7) Właśnie zakupiłem meble ogrodowe z surowego chyba sosnowego drewna. Pewnie... kodaks wiertarko wkrętarka jaka? (38) Czy jest może jakaś wiertarko wkrętarka, która nie kosztuje dużo a jest godna... jmk22 Wymarzony ogród (1) Hej, Znalazłem coś takiego jak Solido - taki ogród wystawowy gdzie można... Piotr wymiana kotła gazowego (3) dzień dobry, czeka mnie wymiana dwufunkcyjnego kotła gazowego w mieszkaniu... Łukasz Polecany market budowlany (2) Hej, czy zna ktoś market budowlany w trójmieście lub okolicy, w którym mają... wikson95 Farby do ścian i sufitów- proszę o poradę (128) Witajcie Proszę o pomoc- muszę wymalować mieszkanie, swoje pierwsze, mam... Agata Kamień dekoracyjny w dużym pokoju? (44) Planujemy położyć na głównej ścianie pokoju. Jak Wam się podoba? Czy mogę na... weronka Gdzie najtaniej farby (22) Musimy odświeżyć domek na działce :) Mały domek z płyt i elementów... AgusiaGda Panele winylowe (3) Podłoga winylowa podbija Europę u nas znana m.in w hotelach, restauracjach,... winylove.eu łazienki remont (39) czy może ktoś polecić ekipę do remontu łazienki w bloku w gdyni czy warto... dd Panele (2) Witam kupiłam panele winylowe klejone od spodu od razu z klejem. Producent... Ania Łazienka - niebanalne i tanie urządzenie (29) Myślimy o remoncie łazienki. Niestety większość rzeczy które mi się podobają... magdalena Jakie dzrwi, aby rozwiązać problem hałasu z klatki? (5) jak w temacie, mieszkanie w bloku na gdańskiej żabiance, problemem są głośne... Dimma Jakie schody? - co polecacie (63) Pewnie wielu mieszkańców nowych domów w Baninie miało dylemat i pytanie... Hexag Jaka podłoga do mieszkania? (58) Kupiliśmy mieszkanie w stanie deweloperskim. Zastanawiamy się jaką podłogę... agnes Za ile można urządzić 50m mieszkanie? (192) Jak w tytule, niedługo będziemy urządzać 50m mieszkanie, mamy mało środków i... lk