Restauracja Panorama

Restauracje

Gdańsk, Wały Piastowskie 1

Jedzenie na 5+ (1) Po przeczytaniu wszystkich opinii jakie udało mi się tu odszukać byłam pełna... Emilia Zawiodłam się (1) Zawiodłam się po organizacji uroczystości rodzinnej. Pomimo smacznego... zawiedziona Nigdy więcej (1) Po wejściu do restauracji i oczekiwaniu na kelnera zostałyśmy poinformowane,... M
Obiad we dwoje (1) W weekend razem z dziewczyną odwiedziliśmy restaurację Panorama.... Dżepetto zawsze przychodzę ze znajomymi, którzy odwiedzają mnie w gdańsku!!!Polecam (3) Bardzo miła obsługa, nie trzeba długo czekać, żeby podszedł kelner i... Peter Widok. smaczne jedzenie i miła obsługa. Wszystko na 5. (1) W piątkowe popołudnie, wraz z małżonką i naszymi dziećmi , postanowiliśmy... Andy Świetne jedzenie i profesjonalna obsługa! (1) Zjedliśmy kolację dla dwojga. Świetna ryba - polecam łososia i sandacza.... SS Polecam (1) Organizowałam w restauracji przyjęcie z okazji chrztu dziecka i gorąco... Ela niestety pogorszyło się od czasu kuchennej rewolucji (2) Poszedłem na pewniaka, bo byłem tam już kiedyś po rewolucji i wszystko było... Olek Adekwatna nazwa (1) Z pewnością największym atutem lokalu widok z okna- panorama na Gdańsk. I to... am Pyszne jedzenie w przystępnej cenie. (1) Miałam okazję wyprawić przyjęcie komunijne na 23 osoby w Restauracji... Monika Jakość w odmalowanym PRLu (3) W Panoramie byłem 11.02.2015. Restauracja zasługuje na pochwałę za 3 rzeczy:... Paweł Obiad z okazji Chrztu Córki (1) Serdeczne podziękowania dla całego personelu i właścicieli Restauracji... Aneta i Sebastian pyszne jedzenie (1) Zdecydowanie polecam :) Wspaniałe jedzenie. Pyszne duże porcje. Rewelacyjnie... R. pyszne jedzenie (1) Zdecydowanie polecam :) Wspaniałe jedzenie. Pyszne duże porcje. Rewelacyjnie... R. Polecam serdecznie! (1) W Restauracji Panorama miło spędziliśmy czas podczas przyjęcia z okazji... M&P DLA MNIE BOMBA (1) Dziękujemy za udaną imprezę, idealne miejsce żeby zaprosić rodzinę z okazji... Artur nina - opinia (1) bardzo miła obsługa, jedzenie smaczne, miejsce pełne uroku zwłaszcza... nina rewolucja tylko na fotografiach (1) Niestety organizowaliśmy tam chrzciny. Potrawy były podane niechlujnie i nie... Paweł smaczne jedzenie (1) Bardzo smaczne jedzenie, bajeczny widok, miła obsługa. Jedyne co mi... Aga