Retoryka Jarosława - nie znacie? To poczytajcie:)

image

http://imageshack.us/a/img834/6629/retorykajaroslawakacyzn.jpg
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Retoryka Jarosława - nie znacie? To poczytajcie:)

a cóż to? Żaden śmiały wolak nie skomentuje kłamstw i manipulacji prezesa Kaczyńskiego? o_O
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Naprawdę nikt? Może Tomasz (agent?), Zetojoto...może ty się skusisz i skomentujesz wypowiedzi swojego fuhrera?

image

Cóż to Hal? Dyskutujesz sam ze sobą?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie, absolutnie. Próbuję zachęcić wyznawców PISi do zderzenia z wypowiedziami ich Faraona - ale nie są skorzy do komentarzy oczywistych oczywistości.

Próbujesz sprowokować kłótnię a nie zachęcić do dyskusji.

Nie ma dyskusji z wolakami - tylko kłótnie. W świetle rzeki pomyj wylewanych na obecny rząd i peanów na cześć Kaczyńskiego, pozwoliłem sobie przypomnieć wypowiedzi tego człowieka, które w porównaniu z premierem Tuskiem brzmią jak "kłamstwa Grzesia co list to skrzynki wrzucał".

Gdy próbuję merytorycznie z nimi dyskutować, podkulają ogonek lub zalewają mnie wolskim bełkotem i inwektywami, zatem pozwól, że będę ich iskać w moim stylu, zjadliwie, złośliwie i sarkastycznie - bo głupotę i absurd z reguły wyśmiewam.

Jarosław Kaczyński to nie najgorszy polityk, ma wady bo każdy ma, nie tylko politycy. Ale wśród liderów partii znajdujących się w sejmie wyróżnia się jedną cechą, jest patriotą. Dla mnie nie ma znaczenia czy będą go lubiić w Moskwie czy Berlinie (no nie będą ), ma twardo i zdecydowanie walczyć o polski interes. Nie o jednorazową dotację, to nie żaden interes, to zmyła, oszustwo które ma przykryć złe wrażenia po likwidacji cukrowni ( a byliśmy na czołowych miejscach w produkcji cuku), stoczni, kopalni, hut itd. Przemysł może generować miejsca pracy i dochody państwa przez dziesiątki lat. Państwo które nie produkuje czołgów, samolotów, okrętów wojennych tylko chrupki kukurydziane to wymarzone państwo Donalda Tuska, BO WŁAŚNIE ZA TO klepią go po plecach w Berlinie i dają mu nagrody za"europejskość". Polska to dla niego tylko odskocznia, niedługo dostanie posadkę w strukturach Unii. W nagrodę. Popieram Kaczyńskiego bo on posadki nie dostanie, i wiem dlaczego.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Czyli kłamstwa Kaczyńskiego nie mają dla Ciebie żadnego znaczenia?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

i kto to mówi hehe,
wpisz sobie w gugla "największy kłamca"
i zobacz kto nim jest

Już raz, za zabawy z pozycjonowaniem google`ami, parę osób "beknęło" - i to za rządów PIS (vide sprawa Leppera i Giertycha oraz słowa "kretyn").

Na tę chwilę, kłamcą i to jawnym, pozostaje Kaczyński - vide zestawienie z początku wątku. Co obrzydliwsze, jego kłamstwa to ubliżanie ofiarom katastrofy pod Smoleńskiem.

wpisz sobie w googla "największy kłamca"
i zobacz kto nim jest

Czy ty masz problem z rozumieniem słowa pisanego? o_O Przecież już ci odpisałem powyżej, że Kaczyński.

Czy widziałeś gdziekolwiek, kiedykolwiek, aby premier Tusk musiał zamieszczać takie publiczne oświadczenia?

image

Odpowiem ci: NIE. Dlaczego? Bo publicznie nie kłamie, w przeciwieństwie do Kaczyńskiego.

Dzisiaj Kaczyński już mówi, że katastrofa pod Smoleńskiem to była "niewyobrażalna zbrodnia" i że "Tusk chce mnie zamordować".
Paranoik? Być może i to bardzo niebezpieczny.

Czytając powyżej przytoczone kartoflane cytaty, mogę śmiało stwierdzić, że ten człowiek jest wyjątkowo podłym manipulantem. Dla władzy był gotów pogodzić się z rzekomym morderstwem jego brata? o_O

Inne tematy z forum

Karol Nawrocki pozwany za naruszenie dóbr osobistych wdowy po zamordowanym (4 odpowiedzi)

Nikosiu. Istotny wątek też w kontekście wyborów. Chodzi o głębszy kontekst tej sprawy. Karol...