Rodzinne rewolucje

Temat dostępny też na forum: Rodzinne rewolucje
Opinie do filmu: Rodzinne rewolucje.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

super,polecam

dziś trafic na dobra komedię naprawdę trudno a jednak ...byłam dziś i film świetny,mnóstwo poczucia humoru,dawno tak się nie nasmiałam choć pojawia się też wątek wzruszjący do łez:)naprawdę polecam szczerze ,dodatkowo swietna obsada :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

byłam,polecam :) samo życie ......randki w ciemno,rozwód,kiedy syn staje się głowa rodziny,kiedy córka chce iść na randkę itd. naszymi sąsiadkami były 15-latki,które kompletnie nie rozumiały o co chodzi,więc myślę,że w dzisiejszych czasach magiczne +18 jest wskazane :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6

Superrrr Filmmmm !!!!!

Polecam !!!!!! Kapitalna komedia....;))))
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Fenomenalna komedia warto pójść !

Super komedia z świetną obsadą. Polecam ją każdemu kto chce się trochę pośmiać. Jeszcze świetna rola Terry'ego Crews'a :)
Szkoda że mało już takich filmów robią, bo to są na prawdę świetne produkcje polecam! :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

film dla idiotow (niestety)

film jest wyjatkowo infantylny, nudny, momentami zupelnie idiotyczny, przeznaczony dla niewybrednego widza. Niestety poszedlem na to "dzielo" z nudow i wynudzilem sie jeszcze bardziej. Gra aktorska smetna i sztuczna. Ps. co ciekawe pozytywne opinie temu filmowi napisala chyba tutaj ta sama osoba - bo sa identyczne - w kazdym znajduje sie zwrot "polecam" - no wiec ja zdecydowanie NIE POLECAM.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Film godny obejrzenia ...

Sympatyczny film poprawiający nastrój. Sandler to dobra firma, zawsze gra w produkcjach z głębszym przesłaniem.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dawno nie oglądałem takiego filmu

Film godny polecenia. Idzie się pośmiać. Nie ma śmiechu na siłę jak to we wielu komediach ostatnio bywało. Całkiem ciekawy scenariusz ;) polecam gorąco, nie jestem tą samą osobą która niby pisała większość komentarzy pozytywnych ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Vinci 2 (16 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Vinci 2 . Przeczytaj o filmie.

Teściowie 3 (15 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Teściowie 3 . Przeczytaj o filmie.

Pomoc domowa (4 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Pomoc domowa . Przeczytaj o filmie.