Polecam (1) Witam. ukończyłem kurs, wszystko było ok. czasami długi okres oczekiwania na... Michał Dobra renoma jak najbardziej zasłużona (1) Jako obecnie już świeżo upieczony kierowca, który kompletnie przeszedł... Michał Polecam! (1) Jak najbardziej polecam szkołę RondoBis - szczególnie instruktora pana... Malwina
Natalia - opinia (1) Serdecznie polecam. Jak najbardziej pozytywne wrażenia. Nauka z p.Darkiem... Natalia Wart polecenia! (1) Przyszli kierowcy jeśli chcecie być dobrze przygotowani za równo z teori jak... Karolcia kurs ADR w Rondo Bis w Rumi (1) Profesjonalni wykładowcy , dobrze wyposażona sala wykładowa i fachowa obsługa... Mieczysław B Rondobis (1) Serdecznie polecam szkołe rondobis , szczegolnie jako instruktora Pana... Sandra Chmielu - opinia (1) Bardzo polecam jazdy z Panem Marcinem Stiefelem, oduczył wszystkich nawyków i... Chmielu POLECAM (1) Jak najbardziej polecam , jazdy miałem z Panem Tadeuszem . Teoria i praktyka... Dawid Idealnie. :) (1) Serdecznie polecam szkołe jazdy RondoBis Rumia. Wykłady prowadzone bardzo... Justyna Najlepsza szkoła! (1) Najlepsza szkoła w rejonie! Profesjonalne przygotowanie do egzaminu! Zdałem... Wojtek Pan Wojtek Najlepszy (1) Witam. Jestem w trakcie nauki jazdy w Rondo Bis. Wykłady internetowe super... Sabina Pan Tadeusz (1) Polecam świetnego instruktora- Pana Tadeusza. Potrafi wytłumaczyć wszystko... Klaudia K. KAROLINA - opinia (1) super szkółka ,polecam pana Piotra,jest najlepszy ,zdałam za 2 razem ;) KAROLINA B1 (1) Polecam wszystkim którzy chcą zdać prawo jazdy kat. B1 :) Jazdy polecam z... Michał O Ola - opinia (1) Bardzo dobra szkola jazdy, polecam kazdemu kto nie moze sie zdecydowac,... Ola Bardzo polecam (1) Polecam RondoBis Rumia ponieważ jest tam miła obsługa i atmosfera. Ukończyłem... Marek obsługa (1) Mili,życzliwi,pomocni,konkretnie tłumaczyli, szanują klienta, zero pretensji,... Damian Okroj NAJLEPSZA SZKOŁA NAUKI JAZDY (1) Właśnie ukończyłem kurs w którym uczył mnie jeździć Pan Marcin Stiefel.... Mateusz Najlepsza Szkoła Nauki Jazdy ! (1) Pierwszą swoją jazdę miałam w Panem Tadeuszem było fajnie , ale ze względu na... Ja ;-)