Złe oznakowanie Drogi Rowerowej (1) Nie wiem kto się tym zajmuje ale niestety nie jest dobrze oznakowana droga... MOLEK Zajechany bębenek (16) Witam! Dość niedawno zajechałem bębenek w piaście Novatec'a pod tarcze i moja... majek Superliga 2007 - DH Elbląg - pierwsze fotki z obłaskawiania trasy ;) (2) Jeśli myślicie, że Elbląg to tylko Bażantarnia XC obejrzyjcie kilka fotek z... apsend
Weekendowa szosa (1) Witam! Czy może ktoś z forumowiczów wie czy jutro będzie spotkanie szosowców... żYwY Gdańskie sklepy rowerowe ciąg dalszy... (8) Dziś omówię sklep "formela" (tzw "Pies") chciałem zrobić to w poprzednim... Silver co kupić? Kellysa Spider czy Unibike Everest DX? (7) Witam, Doradźcie co wybrać, może macie jakieś doświadczenia z tymi rowerkami,... jarecki Wymiana napędu - prośba o radę (19) Nadszedł z jednej strony smutny a z drugiej radosny czas na wymianę napędu... Jankes coolbike.pl (4) ktoś kupował w tym sklepie? Były jakieś problemy? Pozdrawiam. Scarface Maraton w Karpaczu (1) Jedno miejsce na maraton w Karpaczu 512 141 760 Krzyś cross (2) czołem jaki będzie najlepszy rowerek na kółkach 28" ? tak do 1300 zł ?? remoff SKRADZIONO ROWER!! NIE kupujcie kradzionego... (3) Cześć! Chcę ostrzec wszystkich, którzy wybierają sie na Główne Miasto w... Rowerownia Holenderki - gdzie fachowa naprawa przerzutki? (1) Czy mozecie polecic sprawdzony serwis, w ktorym fachowo naprawiaja starszy... hiolka wyniki gdzie są??????? (2) Czy ktoś może mi podać stronę gdzie są już pełne wyniki z I edycji Grand Prix... qnas Kask (3) wie ktoś w jakim sklepie na terenie trójmiasta dostanę ten kast... Tomek-_- mtb do 1000 (9) co polecacie? Mam 180 cm i bede jezdzil raczej delikatnie plus jakies sciezki... Man Rower +- 500 zl (9) Wiem, wiem - ktos napisze ze za 500 zl to moge kupic sobie rame ale nie o to... Poke Bedzie lokalny maraton (18) Ponoc 29 wrzesnia (sobota) ma byc maraton MTB - 81 km organizowany przez... mariusz1 Zdjęcia z GRAND PRIX Chylonia (2) http://members.lycos.co.uk/jjarek/ tam jest plik chylonia.rar do ściągnięcia... JJ Rodzinne niedziele na rowerze. (1) Zapraszamy na rodzinne , niedzielne wypady z dziećmi (lub bez) na rowerach.... tomciog Sciezka przy Krewetce (24) http://www.10pix.com/show.php/71484_sciezka.JPG.html Tyle było dyskusji o... obserwator