Co z rowerem??? (5) Witam!!! mam pytaniedo Bikerów.!!!! oczywiście znając zycie zaraz bedzie... dd "Spotkanie trójmiejskiej braci rowerowej" (4) Witam wszystkich... Jako ze pogoda przestaje sprzyjać pokonywaniu kolejnych... Bolek ::SK:: LiveStrong- Fundacja L.A (61) Witam, W sondzie na temat żółtych opasek fundacji Lence'a Armstronga wynika... Marek_P
Pomoc serwisowa przy Hayes HFX-9 (9) Witam Czy ktoś może mi dziś poświęcić chwilę na wyjaśnienie jak regulować... OBCY pzdrowienie (9) Braci Rowerowa! Dobre wejście,co? Panowie/Panie! Mam 45 lat wygląd nie... kunta Nocna Masakra 2005 (5) Tym razem zapraszam wszystkich w dniach 16-18 grudnia 2005r. do Chociwla. Już... Wigor windbloc (ochraniacze na kolna) (11) Witam wie moze ktoeś gdzie w 3miescie mozna kupic material typu windbloc?... qrt serwis - brzeźno (1) czesc wiecie moze czy jest na brzeznie jakis serwis rowerowy, albo jak nie na... szykut W miarę trwałe oponki szowe (10) Jeżdżę na jednych z tańszych opon szosowych co prawda Continentala, ale nie... Marko Jaki rower za 2500zł (17) Witam!! Piszę licząc że dowiem się wiele cennych rad odnośnie rowerów którymi... bikeman DC PUSSY (20) Ma Ktoś moze zdjecia tej ramy tj Dc pussy.... bardzo by mi zalezało....=) klarek LIRO Unreal Challenge (15) Termin 12-13. listopada! więcej wiadomości na http://liro.com.pl/new/html/... wiesław Opony z drutem czy bez ?? (3) cześć! chciałem poradzić się doświadczonych specjalistów :) jakie opony... wredny bt karwiny 99" (22) Witajcie mam nie typowe pytanie, a mianowicie poszukuje fotek z Bt na... Misiek mp3 player na rower:) (7) witam mam tanio do sprzedania nowy odtwarzacz mp3 optimus 256mb z gwarancja i... Misiek w brzeźnie w parku (6) w brzeźnie w parku budują sciezke rowerową.. ( bo nie sadze ze asfalt... chihuahua500 zaplatenie kolek w Tripolis (15) Klaniam, Takie pytanie: wiecie moze gdzie i kto za jakas chrzescijanska oplat... Ivan Ktora rama lżejsza ???? (6) Witam! Mam pytanie, z ktorego "alu" rama jest lzejsza? ze stopu 7005 czy 6061... mArc1n TWARDZIELE (9) co jest bikerzy ,taki piękny wyścig a wy się nie zapisujecie?? Termin 12-13.... wiesław TRANPORT NA LIRO (2) wubiera sie ktoś samochodem do Ustki na LIRO 3 wiesław wiesław