Czy można jeździć ul.Słowackiego na rowerze?? (22) Witam! Mam do was pytanie! Czy można jeździć na rowerze ul.Słowackiego? A... !!! pomocy! (28) ej cześć mam 19 lat jestem dość wysoki chyba i jaki mam wybrać rozmiar ramy co? dre Kto ma Giant AC lub NRS ? (23) Zastanawiam się nad zakupem ale najpierw chciałbym odbyć jazdę próbną. Jeśli... OBCY
wódka (8) dobra - żarty żartami, a tak na poważnie to kiedy idziemy wszyscy razem na... dre Alkohol - zrastanie kości ??? (9) No i stało się. Hop, lot przez kierownice i złamany obojczyk z... Pablo Spawanie ram aluminiowych (3) Szukam firmy w Trójmieście która podejmie się przyspawania zacisku tylnego... raven Pulsometr (4) Od niedawna posiadam pulsometr (Sigma PC 14). Miłe urządzenie, ale do pełni... Białek SID World Cup (7) Mam problem, jak sie usuwa luzy w widełkach marki Sid World Cup bo cos mi... Krzyżak łańcuch rowerowy (14) Co ile tys. km powinno się smarować łańcuch rowerowy przy jeżdzie w warunkach... dbig Fotki z Bt Gdansk (8) Witajcie !!! jak macie fotki z gdanska to podajcie linki bo przeciez duzo was... Misiek Pulsometry i liczniki SIGMA oraz trenażery TACX (2) Witam! Sorki za ten spam ale jeśli bikerzy mogą na tym skorzystać to mam... xtrabike.pl Kask rowerowy (29) Im częściej jeżdżę po ścieżkach rowerowych, tym bardziej zaczynam obawiać się... malgozia ostre koło (2) Udziela się tutaj osoba, która dosiada tekiego cudu (OK)? Albo dosiadała,... cholerny zimno! (12) co daje kriokomora? rB ZAPLATANIE KÓŁ (8) SIEMA MAM ZAMIAR ZMIENIC PIASTY W MOIM ROWERZE (PIASTY JUZ MAM ,CZAS TEZ )... LEWY odzież kolarska (14) Kto zna się na odzieży kolarskiej i może coś na jej temat powiedzieć czy jest... dbig MASA KRYTYCZNA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (12) Dzień 28 pazdziernika 2005 jest ostatnim dniem ww miesiaca wiec pytam: Czy... Slobodan Sprzedam mostek. (2) ZOOM Długość między osiami symetrii = 130 mm Kąt ok 10 stopni Kolor czarny... GK Ścieżka rowerowa czy jezdnia? (30) Mam pytanie? Jadę rowerem z pracy do domu jezdnią , na pewnym małym odcinku... msgordon gdzie dobry sklep rowerowy? (7) witam! szukam sklepu gdzie kupie pedaly o mniejszej niz standardowa srednicy... wroobel