DOBÓR RAMY FULL (4) Witam. Mam pytanie Może ktoś napisać w jaki sposób dobrać fulla, bo słyszałem... Martin Fotki - Wejherowski WRG (3) Ponad 150 fotek z dzisiejszego Wejherowskiego WRG, znajdziecie na:... apsend Fotki z BT Karwiny (4) Zapraszam: http://www.karolh.za.pl/bt/ Seba.C
w gda nie ma pedalow!? (2) witam! poszukuje pedalow do roweru treningowego (mniejsza srednica gwintu i... wroobel BT karwiny (2) hehe.. zauwazylem ze jeden z naszych kolegow na BT Karwiny mial numer... żeton Mistrzostwa Gdańska w MTBO (4) Witam Serdecznie zapraszam na kolejną edycję Mistrzostw Gdańska w Rowerowej... Karol Kalsztein NIEDZIELA 9 października o godz: 11.00 Zakończenie sezonu letniego 2005 z ognis (1) Spotykamy sie w niedzielę 9 października o godz. 11.00 przed dworcem PKP we... OBCY SOBOTA 08.10.2005 godz: 10:00 - Rzeznia Nr 5 - czyli rowerowa jazda bez (1) Najblizsza sobot tj. 08.10.2005 - SBT organizuje szybką jazdę po terenie.... OBCY BT-Karwiny (5) Był ktoś może już na trasie? powiedzcie czy jest bardzo trudna?:> pozdrawiam mrówka Ukradziono GIANTA RAINIERA (12) Witam! Zwracam się z dość nietypową sprawą. Ukradziono mi rower Giant Rainier... bikeman Fotki z BM Bydgoszcz (8) Ponad 150 fotek z mety dzisiejszego BM w Bydgoszczy, znajdziecie na:... apsend naprawa rowerów (28) Po kilkuktrotnym zwiedzeniu sklepów rowerowych w centrum Gdanska doszlam do... dorota20 Skradziony rower HAWK TANGENS (8) Rower skradziono w Sopocie z ul. Abrahama w dniu wczorajszym (4.10) miedzy... jas3miasto PRAWDZIWI BIKERZY ... (22) Rzucam pytanie na forum, w związku z ogólną sprawą bezpieczeństwa, moją... Majk po Masie (10) taka forma Masy mi sie bardzo podoba;)wszyscy podporzadkowali sie zasadom i... Grzesiek Masa Krytyczna_17.00_30.09.2005 (45) Witam, nadszedl chyba w koncu ten dzien, aby zebrac sie i opanowac piekne*... Gampos | GRBF.COM Fotki z BXC 4 :-) (3) Ponad 200 fotek z mety ;-) dzisiejszego BXC w Elblągu , znajdziecie na:... apsend Bażantarnia rośnie w siłę... (1) http://www.elblag24.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=2320&Itemid=... XTC Na podbój Przywidza za Speed Bike Team'em (10) Na podbój Przywidza za Speed Bike Team'em 01.10.2005 Nasza grupa... Tacoo rekawiczki i ochraniacze na zime (9) witam, jak w temacie, co polecacie z wlasnego doswiadczenia? czeka mnie zakup... Aga_S