8 zębat vs 9 (14) Jakie sa wady i zalety 8 i 9 zębat z tyłu, czy są duże różnice cenowe? Kurczak problem z kołem (2) siema mam problem z tylnim kołem od pewnego czasu (od kiedy poszalałem w... LEWY Śmieci w parku (13) Lubię jeźdić sobie po Trójmieskim Parku Krajobrazowym. Trasy fajne i przyroda... qba
Kępa Pucka i Puszcza Darżlubska (2) Kępa Pucka i Puszcza Darżlubska ze Speed Bike Team'em Nasza grupa... Tacoo Fotki ze startu TdP (3) http://www.karolh.za.pl/tdp/ Seba.C TdP - fotki z mety w Elblągu (5) Bez mała 400 fotek z mety dzisiejszego etapu TdP, zakończonego w Elblągu,... apsend TdP w TVP (5) jestem ciekaw jakie macie spostrzeżenia z transmisji TdP w TVP. Bo ja to... Karol fotki BT Witomino (6) Ponad 200 fotek z dzisiejszego BT Witomino znajdziecie na:... apsend Ścieżka na Zaspę (8) Zauważyłem wczoraj niezłe jaja ze "ścieżką" wiodącą przez Zaspę. Jak wiadomo... Karol MTB Tour (3) W ostatnią sobotę pierwszy raz w życiu wystartowałem w tego typu zawodach... maskal Ben gay - czy jest cos innego? (8) Mam pytanie czy jest cos innego niz ten smierdzacy specyfik sluzacego... xxxx DSC na TdP (13) czy wie ktos moze w jakim hotelu zatrzymuje sie DSC??zjezdzilem dzisiaj cala... żeton Czy mozna wypukac rame od rowera?? (12) Czy jest jakis sposób aby wypukac rame od rowera??? Wgniotłem sobie ostatnio... Kychu rama Dynamics Comp Special (4) Mam okazje kupic rame Dynamics Comp Special ale nie bardzo moge doszukac sie... Mariusz_DWR jakby to... no rower znalazłem... (6) zupełnie serio - prawdopodobnie ktoś zostawił ukradziony wcześniej rower na... grisza Harz. Brocken 1141 (1) Witam doborowe towarzystwo cyklistów.....Harz.Brocken 1141 ..napewno wielu... Robert 101 Zdjecia!! (1) Nareszcie nastapila reaktywacja!!!.Zapraszam na zdjecia z BT i nie tylko:P _Bolek_ BT - Witomino (71) Wie ktoś coś może na temat trasy na tegorocznym Bike Tourze na Witominie ??... zainteresowany jakie plusy i minusy (2) Co byście wybrali : author basic sx czy biria pro rs alivio ?... Kris Rajd turystyczny z GER i SBT w niedzielę o 9:00 (1) Niedziela: Tytuł:” Jar Radni” w ostatnich promieniach lata... OBCY