BAŻANTARNIA XC - GÓRA CHROBREGO (6) jak na Chrobrym wystartuje 139 zawodników to na finał tnę sie na glacę ESR Fotki z BXC3 - Góra Chrobrego :-))) (2) Bez mała 200 fotek z dzisiejszej 3ciej edycji BXC znajdziecie na:... apsend Wyscig Wejherowski (3) Moze orientuje sie ktos czy bedzie w tym roku wyscig Wejherowski? Oni zawsze... Mariusz_DWR
Sprzedam Tanio TREK 4300 Disc (7) Witka :) Dla zaintereszonych link... oLO Scott Scale 50 (5) Siemanko! Co sadzicie o tym rowerku Scott Sacle 50... ejdzej Kiedy nastepna masa ??? (11) Jak w temacie mam pytanie: na kiedy jest planowana kolejna gdyńska masa ??... Maschadow początki na rowerze (23) Witam, Od ok. 3 tyg. zacząłem jeździć na rowerze po naszym Trójmiejskim Parku... adamus Sopocka czasówka (41) Śmieszna była ta czasówka.... kompletna kicha, trasa nudna, prosta, strasznie... Maciass Fotki z sopockiej Czasówki (5) Kilka fotek z sopockiej czasówki MTB znajdziecie na stronie:... apsend New old stuff (7) Jakiś czas temu, na allegro, można nabyć całkiem wysokie grupy osprzętu w... Polska Złota Młodzież Opaski Live Strong (12) Juz w zeszlym roku sprzedawalem te opaski, za 7 zł ! I mam dość złodziejskich... Marek1 Hamburg (6) Sorki, że na tym forum, ale jest ono najczęściej odwiedzane, więc dedukuję... B B Niesluszna dyskwalifikacje na Sopockiej Czasowce (16) witam, idea czasowki jest super - bardzo mi sie podoba. Organizacja... Lukasz nr 48 TRANSCARPATIA 2005 (5) To kolejna kolarska "Rzeka bez powrotu" Po siedniu dniach zmagań z górami,... Leszek Sopot zakup rowerku (1) chcialbym se kupic nowy rower, ale nie moge sie zabardzo zdecydować.... chihuahua500 Szwecja [do MichFel] (3) MichFel mróciłeś już może? Jeśli tak to napisz maila to się podzielimy... Mickey Opary absurdu? (26) Witam wszystkich.Chciałem się podzielić swoją dzisiejszą przygodą. Jest godz.... Kolarz panoszący się Przeżutka tylna z odwróconą sprężyną ?? (7) Przeżutka tylna z odwróconą sprężyną ?? co to takiego ?? Pozatym który... Wredny Charty z Osowej ... (17) ...ile dzisiaj przejechaliście i z jaką średnią ? lobo 4172 km w 27dni (6) Witam. www.republika.pl/smalltravel Na stronie relacja z mojej ostatniej... zdurab