ścieżka na pólwyspie (2) Czy ktoś wie kto buduje scieżki na połwyspie ???? . należy pogratulować :( -... wcaswicz rajdzik gdzie dostaje się kask/kamizelke/ mapnik (3) 3-4 wrzesnia rajdzik z gda do garczyna z noclegiem w poscieli (nie brac... rychu betcher Nocny rajd na Wieżycę - za 6 goodzin (18) Witam, czy jest ktoś chętny na taki nieco spotaniczny wyjazd? Plan jest... Flash
kondycja, zdrowie (24) Ostatnimi czasy mam taki problem że po przejechaniu ponad 100km lub... dbig dojazd do Kartuz (5) Czy ktos wie jak dojechac rowerem do Kartuz tak zeby nie jechac glowna droga... kello Lance jeździł na dopingu??? (27) Witajcie! Pewnie już słyszeliście o aferze wokół Lance'a i wyrobiliście... żYwY 21 Sierpnia rajd nad jezioro ORLE (9) Witam bardzo serdecznie 21 sierpnia nasza Grupa-Speed Bike Team organizuje... Tacoo Maraton rowerowy na wybrzeżu (26) Czołem bikerzy, czy nie sądzicie że jest brak maratonów na Pomorzu środkowym,... diablo jazda w deszczu (29) Kto jest zwolennikiem jazdy w deszcze a kto przeciwnikiem i dlaczego, czy... dbig Bike Maraton - objazd i zbieranie śmieci (21) Jadąc dziś do pracy przejechałem fragment trasy maratonu i tak jak myślałem... Mickey Letnia Masa Krytyczna 29.07 (64) Witam Od ostatniej Masy Krytycznej upłyneło juz troszkę czasu, wiec chyba... Naczo || www.HCFR.pl Rowerek:D (24) Własnie zastanawiem się nad zakupem nowego rowerku, lecz nie chcę wydawac nie... Mikołaj płyny (25) Wiadomo że każdy kolarz ma inną przemiane materii, co ma zrobić kolarz który... dbig Ad absurdum - regulamin wyscigu w Sopocie (59) Witam, powracam w pewien sposob do tematu licencja-amator, a sklania mnie ku... bikero Treningi szosowców (32) Witam, slyszalem, ze gdzies w Gdansku-Osowa spotykaja sie regularnie w... bikero Mistrz Polski :-)) (25) http://rowery.trojmiasto.pl/news.phtml?id_news=16789&prawa=1 MIchu strzeż się ścieżki rowerowej w weekend (42) jazda w weekendy i święta ścieżką rowerową na odcinku Brzeźno- Sopot w... LENA25 Wyścig MTB (15) Witam! Czy ktoś ma jakieś szczegółowe informacje o Kryterium Czasowym MTB,... Maciejka OŚWIETLENIE BARANY !!!! (14) najsamprzód chciałem serdecznike pogratulować pomysłu na zakończenie życia... grisza wymiana koła (8) hejka mam nadzieje, ze ktos mi pomoze. niedawno mialam male zdarzenie, w... Eliza