Oznakowanie roweru (15) Witam! Jakiś czas temu czytałem gdzieś, że straż miejska lub policja... borop Poszukuje śrubki odpowietrzającej do grimeca s8 (1) Czesc wszystkim !! Usilnie poszukuję śrubki odpowietrzającej do hamulca... UfokMG Bażantarnia XC - fotoobjazd trasy 3 ed. (1) ... ponieważ do ulubionej mej edycji BXC pozostało już niewiele ponad dwa... apsend
mBank eXtreme Sielpia 2005 (2) Rowery teren. Rowery szosa > 200 km. Zobacz i weź udział >... stahoo 14 sierpnia -Hel (7) Witam serdecznie Grupa Speed Bike Team dnia 14 sierpnia Organizujemy rajd... Tacoo Hak do ramy - frezer potrzebny (2) Witam, czy posiada ktos namiary na frezera ktory dorabia haki do ram? Nie mam... Silver nowa wypożyczalnia rowerów -Sopot i Trójmiasto (11) cześć! startuje nowa wypożyczalnia rowerów!! zapraszamy na naszą stronę:... Michał_M Który łańcuch polecacie (5) Witam, mam osprzet klasy XT. Zastanawiam sie nad wyborem łańcucha: -... vin Jaki licznik? (2) Witam! Mam pytanie, jakiej firmy liczniki predkosci umozliwiaja przegranie... gosc Jaki licznik? (1) Witam! Mam pytanie, jakiej firmy liczniki predkosci umozliwiaja przegranie... gosc Korby SHIMANO ALTUS PROSZE O POMOC!!!! (4) Witam mam pytanie czy oplaca sie kupowac Korby SHIMANO ALTUS za 69zł na... Bergi Masa Krytyczna (16) Witam! Właśnie przyjechałem do domu po swojeje pierwszej MASIE KRYTYCZNEJ i... Maciejka Najbardziej popularny temat (5) Ale jazda ... wygląda mi na to, że na tym forum najbardziej popularnym... BB zestaw spd buty+pedałka jak najtaniej ?? ;) (3) no wlasnie szukam gdzie mozna najtaniej sprawic sobie taki zestaw i jedyne co... kello PRE-HARPAGAN 13.08.2005 ... orginalny wątek by TJ (1) Autor: TJ 09-08-2005 11:21 ź sobota się zbliża, zatem dla... Jankes gdzie jeździć ??? pomóżcie (3) siemanko ! kupiłem sobie rowerek Underground Dirt skladany przez unibike i... Dawid | Gdynia Małopolski Wyścig Górski ... ;-) Fotki (1) Hej :) Kilka fotek z Małopolskiego Wyścigu Górskiego znajdziecie na:... apsend przerzutka STX - tył (2) Mam następujące pytanie: - czy bez problemu mogę zastąpić wysłużone kółka... Majk sonda (4) czesc. moze glupia sprawa ale mnie zdziwilia... otoz jest nowa sonda... i ja... żeton wielkosc ramy mtb (36) witam mam pytanko jak dobrac rame do swego wzrostu mam ponad 190 cm tak... kaszalot