UKRADLI GRAFITOWEGO SCOTTa COMP RACING (8) Dzisiaj w nocy (31.07-01.08) ukradli z garazu na Jeleniogorskiej grafitowego... Pawel IV Amatorski Rajd Rowerowy po Wzgórzach Strzelińskich (1) Polecam! Tu zobacz > http://www.bialykosciol.pl/ i powodzenia ! stahoo przerzuta tylna XTR za 300zł? (6) czesc, czy mozna gdzies kupic nowa przerzute tylna XTRa do 300zł (legalnie!!)? bikero
wielkosc ram (4) Witam mam 163 cm wzrostu i nie wiem jaka rama by byla najlepsza do mojego... goralinho Ekologia=Rower (6) No nareszcie porządna wypożyczalnia blisko alejek obok uroczego Placu... Sopoth ciekawe trasy i miejsca (13) poniewaz na trojmiasto.pl dzial o ciekawych miejscach troche kuleje,... chihuahua500 Trasa Gdańsk-Słupsk-Gdańsk (9) Czy ktoś jechał może tą trasą lub podobną? Wychodzi nieco ponad 200km. Czy... kazik Fotki z czterodniówki G&G (2) Hej! Kilka pierwszych fotek z Czterodniówki G&G juz na:... apsend Skradziono rower (3) Skradziony rower to TREK 830, 92' czerwony. Nr ramy GQ ZM 9611 BI-0415. Za... eXe rowerowy test na złodzieja (7) ==cytat== "Pozostawiono rower na ulicy Długie w pobliżu siedziby Poczty... Dargi Pedaly CrankBro. (6) Witam! Czy ktos z was posiadal pedaly tej firmy i moze cos o nich... oLO Gdzie kupić Kelly's Scarpe (3) Witam Zdecydowałem się właśnie na ten rowerek i chciałbym zapytać gdzie w... driver długość kierownicy mtb (13) witam, jak w temacie, jaka dluga powinna byc kiera do mtb, chodzi o prosta... Domino hamulce s**** 5.0 vs deore (2) Nie wiem co wybrac... s****y 5.0 albo 7.0 albo deorki, klamki mam s****a... kello ZWINĘLI SREBRNEGO GIANTA XTC (5) W nocy z piwnicy z Zaspy skradziono rower Giant XTC SE4 kolor srebrny. Rower... pew sprzedam olej do amora (1) Sprzedam 0,5l oleju MOTUL Light/medium 7,5W do amartyzatorów za 25,- pln 0506... Krzyś jaka obręcz??? (6) witam! mam do wyboru 2 orecze i niewiem która wybrac.wagowo miejwiecj to samo... brabus co myślicie o judym SL U-Turn? (4) siema! mam zamiar kupić sobie ROCK SHOX Judy SL U-Turn i chciałbym poznać... brabus Fotki BM Olsztynek (1) Hej! Zapraszam na http://rowery.elblag.net ... po garstkę fotek z BM... apsend SPECE od rowerów pomożcie!:) (6) Kochani, jakie semislicki zakupic? HILFE:) wiktoria