rama xc, małe skoczki, miasto (11) hej! wiem ze ciężko polaczyc to wszystko ale ... chce sprobowac :)... pw schwalbe land cruiser (1) Co myślicie o tych oponkach na koło 26" ? Sprawdzą się w " spokojnym "... yacek Luzne szprychy (6) Kupilem sobie Kellysa Vipera i po miesiacu mialem straszne luzy na... mathias00
Znakowanie rowerów w 3M (9) Witam, Czy ktoś wie konkretnie gdzie w trojmiescie znakują rowery - policja,... bodek dobry serwis w Gdyni (6) Witam! Zacząłem remont generalny mojego górala, kupionego chyba w 1995 roku.... kris REGULACJA PRZERZUTEK P & T (3) CZY KTOŚ MÓGŁBY MI PODAĆ LINK DO JAKIEJŚ DOBREJ STRONKI GDZIE SĄ OPISY JAK... Bergi aluminiowe koła (5) hej! potrzebuję opini na temat kół firmy TomRim. czy ktoś to zna? konkretnie... koniu Karta rowerowa (3) Witam! Nie wiem czy ten wątek już był..ale mam pytanie..Czy by jezdzic po... Sikor zaplatanie koła pomocy!!!!!! (3) Czy ktoś może mi wytłumaczyć jaka jest rożnica przy zaplataniu koła na 3... Bergi Fotki Bażantarnia XC 2ed (7) Ponad setkę fotek z dzisiejszych zawodów znajdziecie na :... apsend Rajdy (1) witam, chętnie w te wakacje wybrałbym sie na jakiś zorganizowany rajd... Intchy POSZUKIWANY POSZUKIWANA (2) http://wiesia.nets.pl/fotki/2005-06-11_skoda_mtb_gdynia/images/P6110266.JPG... mike Bloki SH55 (2) Kupiłem pedały SH PD M-324 chybrydy na początek, bo nigdy nie jeździłem na... Krzysiek nowy... (1) Hi Jestem tu pierwszy raz, ale jeżdze prawie codziennie a przynajmiej sie... merw .....poszukiwani rowerzysci.... (2) ...Witam..... jest sprawa:od jakiegos czasu smigam na rowerze po gdansku w... Pumba Absolute beginner (14) Witam. Mam na imię Krzysiek i jestem tu nowy, co widać w temacie ;-) Co... Krzysiek stroj rowerowy (3) Witam szanowne grono! Nosze sie z zamiarem kupna koszulki (moze takze kurtki)... MCT mapa Bornholmu (8) Czy wiecie, gdzie i w jakiej cenie można kupić mapę Bornholmu? Pozdrower Jarek.mtb Mapa i opis trasy BM Gdańsk (20) Hej! kiedy mozna spodziewać się mapy i opisu trasy BM Gdańsk? Od ostatnich... BartolomeoBB ostatni piątek miesiąca ... (16) ???????????????? ;-) Pozdrawiam MK MK