Trasa BXC 2ed - fotki z godz 19:30 (3) Jeśli macie ochotę już dziś "objechać" jutrzejszą trasę zapraszam na :... apsend szukam transportu na Bażantarnię (3) Dla jednego osoboroweru w kategorii masters tzn. muszę być w Elblągu ok.... Leszek Sopot Ciekawe rasy w okolicach Trójmiasta (1) Witam. niedługo wybieram się do Gdyni. Pociąg z Białegostoku przyjeżdża do... kamil
Nowe kostiumy kolarskie... (8) Krzyżak, na foto się załapałeś. ;)... TJ zakupy w 3miescie (13) Witam, mam propozycje aby to był temat gdzie mozna popytać się o rózne... mar_lan na początek (11) witam, mam pytanie takie z lekka laickie...chce wskoczyć na rowerek i... bogi Co się stało z rogami? (19) Dlaczego w nowych modelach sprzętów - nawet tych najlżejszych, do XC -... roger Skoda Auto MTB - nowe fotki (1) Witam, na stronie www.fotosurf.pl zamieściłem kilka nowych fotek z zawodów... RAV kaseta 8-rzędowa (12) hej! zamierazm wlasnie wymienic część swoejgo roweru, zajie mi to pare tyg,... pw Krzywa tarcza (8) Tak sie składa ze dzisiaj rano walnalwm tarcza o wysoki kraweznik i teraz jek... Worek Fotki z Langa (12) Ponad 120 fotek ( tymczasem tylko pierwsza seria;-) do obejrzenia na:... apsend Fotki z rajdu GRT - Wzgorza TPK (1) W naszej galerii pojawily sie fotki z rajdu Wzgórza TPK. >>... yaro Karta rowerowa (4) Czesc mam [ytanie gdzie mozna w miare szybko zdac na karte rowerowa??... potrzebujący FOTKI z OFF-ROAD TPK oraz Skoda Grand Prix (3) Witam W galerii pojawiły się już fotki z rajdu "OFF ROAD TPK"... yaro Polar Precision Performance 4.0 (5) Diablo a wiec po kolei...:) 1. Co do skali na wykresach... otwierasz sobie... Krzyżak Skoda Auto GP MTB (56) Jak by ktoś nie miał co robić w sobote, to zapraszamy do oglądania i... Michu Kibice (10) Chcialem serdeczenie podziekowac wszystkim za super doping! To sie naprawde... Krzyżak policja i jazda rowerem po chodniku (3) Niedawno jechałem samochodem przez Letniewo za radiowozem, a obok po pustym... groms zmiana trasy BM Gdańsk (25) Witm Dzisiaj do 3city przyjechal Grzegorz Golonko organizator BM. Bylismy na... banach Gdzie kupić fajny rowerek?? (17) jak w temacie gdzie kupić jakiś fajny rowerek z jakimś sensownym osprzętem na... Marcel