Okładziny hamulcowe (4) Ostatnio w moich hamulcach pogorszyło sie hamowanie ( mam mech. tarczowki )... nOON chlać trza-a-a! (1) a my znowu chlejemy... czy vodka źle wpływa na organizm jeśli sie pije jom... maćs'n'dres Unibike (6) Co sądzicie o Unibike Viper? Rama TRANZ X 700C / stop aluminium 7005... Miki
po czym poznać że trzeba wymienić łańcuch ?? (8) Po czym poznać, że trzeba wymienić łańcuch ?? na co zwrócić uwagę przy... wredny Rama (4) zamierzam kupic rower i do tej pory nie miałem pojecia o rozmiarach a... Robert 101 Rowerem do Helu: www.powysep.er.pl (1) Zapraszam na moją witryne: www.wladyslawowo.er.pl Hunter Drogi na kolarke (4) Poszukuje dróg asfaltowych do jazdy na kolarzówce... wokół trojmiasta... Krzychu Sigma Fit Watch (10) Witam, uzywa ktos z Was pulsometru sigmy fit watch? Chcialbym sie dowiedziec... Sławek siodełko z otworem (16) lekarz mi doradził na takim jeździć,jak dobrze i gdzie dobrać ? wiesław WYPRAWA ROWEROWA2005 OD MORZA DO MORZA BICYCLE.PL (1) WYPRAWA ROWEROWA2005 OD MORZA DO MORZA BICYCLE.PL Już na początku lipca... bicycle.pl kulki do łożysk osi suportu (3) Szaro za oknem, jak dla mnie pogoda typowo nie na rower. Odkopalem wiec w... MaCiEjOo piasta na łożyskach maszynowych (4) Ktoś miał do czynienia z piastami na łożyskach maszynowych i może mi wymienić... dbig makrokesze (14) Jak wszystkim wiadomo makrokesze są do pupy i są wręcz niebezpieczne. Nieraz... KAZUMI Mistrzostwa PG w RJnO (4) Zapewne właśnie zmagacie się z trasą drugiego dnia, a ja siedzę w domu :(... Mickey kurier rowerowy w trojmiescie (3) Cze, mam takie pytanie wie ktos cos na temat pracy jako kurier rowerowy w... h. s**** 3.0 czy 4.0 2003 ??? (4) No wlasnie jak w temacie chce kupic jedna z nich bo 4.0 (03) sa w mk-biku za... kello Upgrade roweru - Deore (9) Witam! Mam aktualnie Gianta Sierrę na osprzęcie Altus/Tourney. Chciałbym... Raven Skradziono rower (9) Witam. Wczoraj skradziono mi rower z piwnicy (ul. Jaśkowa Dolina), rower był... ACE142 Fotki z Bażantarnia XC 1ed (22) Ponad setkę fotek z dzisiejszych zawodów znajdziecie na :... apsend Puchar Stolema (7) Czy ktoś wie o której jutro rozpoczyna się XC o Puchar Stolema ?? XTC