Ustnik do bukłaka (1) Powiedzcie mi prosze czy widzieliście gdzieś w Gdańsku (no ewentualnie w... SimOn! KELLY's RADIUS (3) Czołem! Warto kupić taki rowerek?! (mam mało kasy a ten wydaje się być... superdidi Tarcie -> tylna przerzutka-kaseta (7) Witam ! Mam problem związany z obcieraniem kołeczka tylnej przerzutki o... Horacy
Majowa Masa Krytyczna (9) Jest w piątek Masa? Niby już jedna była w maju, bo się opóźniła poprzednia, o... Buka Grupa kolarzy (19) Widziałem dzisiaj na trasie Złota Karczma grupke kolarzy jadąca w kierunku... Marko Amortyzator stopniujący (5) Moj amortyzator ostatnio lekko schodzi w dol jakby ,, stopniami ,, a nie... L00 Jakie okulary do jazdy XC w rozsądnej cenie? (17) Witam. Jakie okulary możecie polecić do jazdy XC w miare rozsądnej cenie, bo... Michu. Bloki (13) Mam już miesiąc buty i pedały spd i dzis zauwazylam ze blaszka mocujaca blok... ,,nowa,, BAŻANTARNIA XC 2005 (8) i wszystko już jasne - zapraszam bikerów wszelkiej maści :-) ESR UWAGA: SKRADZIONO ROWER (3) UWAGA: SKRADZINO ROWER MĘSKI TREKKING AUTHOR COPMACT RAMA 22" KOLORU... Mikołaj Ritchey czy Kbix ? (4) Według was jakie mostki jakiej firmy są lepsze Ritchey czy Kbix ?Bo wlasnie... ---- szukam...:-))) (2) szkam towarzystwa na wycieczki rowerowe, niezbyt forsujace na poczatek bo... ladygodivia gdzie zostawic rower w gdansku? (3) Jezdze regularnie z wrzeszcza do gdanska tramwajem, ale z oczywistych... desperat ;] Wolne miejsce na jutrzejszą Bażantarnię. (5) Mamy w samochodzie jedno wolne miejsce na osoborower. Wyjazd z Gdańska... Seba.C Fotoobjazd trasy 1ed Bażantarnia XC ! (3) To już w niedzielę (22 maja) - Czy Ktoś może się wybiera? ... a może... apsend Brak wyników BT Orłowo :/ (6) Ciekaw jestem czemu nie ma szczegółowych wyników z BT Orłowo. Poprzednie z... Rufi Gdzie kupie taka detke? (2) Szukam detek do szosy - 700x23, ale wentyl o długości najmniej 52mm, byłem w... Scarface Lekka hipokryzja... (76) Doszedlem do wniosku ze wielu forumowiczow to hipokryci. Wnioski same sie... Krzyżak :( (7) Dostałem telefon o treści że nie żyje nasz unrealowy kolega Razvan... diablo ROWEROWE neptunalia w Gdańsku (3) Siema wszystkim Dzisiaj (tz. 20 maja) koło basenu polibudy są jakieś zawody... Bolek ::SK::