Wypożyczalnie rowerów (3) Cześć, Wybieram się na urlop do Gdańska. Znacie może jakieś wypożyczalnie... W0yteck Kilka fotek z Orłowa (8) Kilka fotek z Orłowa (xc i 4cross) zamieściłem na www.fotosurf.pl Rav super ajer do roweru polecam i za chcecam (2) http://allegro.pl/show_item.php?item=51839471 super bajero d oroweru wyglada... kuki_pol
[LBM] Gdynia->Kielce Nowiny->Gdynia (1) Witam, Mam jedno wolne miejsce w samochodzie na trasie 3miasto-Kielce Nowiny... bodek klocki hamulcowe (14) Mam ostatnio taki problem - gdy wyjade i złapie mnie deszcz w drodze zdaża mi... dbig Decathlon (17) Witam! Czy ktoś z Was wie, czy i gdzie w Trójmieście można kupić rowery... Aga_S Nowe www o wyprawach rowerowych (1) http://www.travelbikers.prv.pl ZAPRASZAM tomekKLB objazd trasy BM GDAŃSK (58) witam!! zapraszam wszystkich na objazd trasy bikemaratonu Gdańsk (16lipca) w... banach Fotki BT Orłowo (22) Przyznac sie to posiada jakies foteczki z biketoura z przyjemnoscia by se... Misiek Rozkrecajace sie stery :/ (14) Nie wiem czemu ale moje gwintowane stery sie ostatnio zaczely rozkrecac... kello Ścieżki rowerowe w budowie (3) Witam, mapa na www.trojmiasto.pl/mapa sugeruje, że budowane są ścieżki... Laszpa Co to znaczy, że rozmiar roweru wynosi 17? (6) Co to znaczy, że rozmiar roweru wynosi 17? wera Skoda Polanica Zdrój (11) Jezu co to byla za ciezka trasa , Ja sam zlapalem 2 gumy na raz i nie... jułi Trasa Skody W Gdyni (3) Gdzie moge znalezc mapke trasy Skody w Gdyni , ktora sie odbedzie bo gdzies... Zoom oznaczenia opon (3) Poszukuje informacji na temat opon rowerowych z takimi oznaczeniami i czy są... Thor Fotki z zawodów 4X na lodowcu. (2) Zapraszam do mojej galerii, gdzie znajdziecie parę fotek z tej imprezy...... Michu. Jakie buty pod SPD ?? (3) No właśnie? Jakie buty pod SPD polecicie do jazdy po lesie lub trudniejszym... SimOn! Czy wiecie coś na temat roweru: Author Corsa sx (2) Moze ktos jest uzytkownikiem Author Corsa sx? Chetnie wyslucham opinii na... teodor WEEKEND EKSTREMALNY 2005 (5) Jeżeli nie macie planów na najbliższy weekend, to informuję, że w Gdyni w... PiotrFr Ivo (2) Tak jak czytalam w necie, to jest bardzo duzo propozycji rowerow:) np. Author... *wiktoria*