Kaszebe runda 2005 (10) Odbyła się I edycja szosowej 200-tki ze startem i metą w KOścierzynie.... Leszek Sopot KROSS Hexagaon V5 ? warto ? (14) Chciałem kupić nowy rower w cenie do 600 zł. Będę na nim jeżdzić głównie po... Andrzej W trasa Gdańsk - Sopot - Gdynia (8) Trasa rowerowa wzdłuż morza łącząca Sopot z Gdańskiem funkcjonuje dobrze i... Maschadow
ŚCIEŻKA ROWEROWA - ul. Armii Krajowej w Sopocie (12) Chciałbym poruszyć temat zasad ruchu na ścieżce rowerowej stworzonej na ul.... Jarek.mtb Alpy - szukam chętnych na wyjazd w wakacje!!! (1) Witam wszystkich! Szukam chętnych na wyjazd w Alpy w czasie wakacji 2005 na... adshaker Spodenki z wkladka - pytanie do Pan (10) Klaniam, Pytanie skierowane do Kobiet, Dziewczat i pan na forum. Moja Pani... Ivan Skradziony rower :( (26) Witam wszystkich. Dziś w godz. 11 - 13 ukradziono rower trekingowy Conquest... prasiu Kaseta XT czy SRAM 9.0 ?? (20) Witajcie! Niestety przyszedl czas na zmiane calego napedu :( dlatego... Balczezzz liczniki rowerowe (5) moglby ktos wytlumaczyc mi roznice pomiedzy licznikiem z makrokeszu a... /me Zacisk (38) Czy możliwe jest pęknięcie zacisku piasty w czasie jazdy i wypadnięcie koła?... dbig dobór ramy ??? (4) mam 188 cm i waże 77 kg nie wiem jaką ramę dobrać, dla roweru górskiego ???... Marian osprzęt przyjmę (2) jeśli ktoś wymienił sobie osprzęt rowerowy z górala (przeżutki, koła zębate,... Bill Maraton- NOwiny k/Kielc (6) Witam Tak informacyjnie, wybiera się ktoś z 3m na maraton do Nowin? My (dwie... Indian Mistrzostwa Pomorza w RJnO 28-29.05 (17) czyli Rowerowej Jeździe na Orientację. Ponieważ impreza wygląda na "tajną" to... Jankes Intel Grand Tour (1) Kto był na jakiejś edycji w Gdańsku i jaki miał czas ? :) Gutek chce kupić 2 felgi wzmocnione (2) cze mam zamiar kupić dwie felgi wzmocnione ze szprychami do Diamond back`a... ICE Kask cratoni (3) Mam kask cratoni model Tremor Tribal ( chyba najwyzszy ) i mam pytanie do... yy Daszek w kasku ---- (2) Jetsem autorem poprzedniego tematu na temat ,, Kasku cratoni ,, zauwazylem ze... yy Fotki Family Cup Olsztyn (1) Hej! Jeśli chcecie zobaczyć jak to się robi na południowym-wschodzie ;-)... apsend Skradziono Błękinty rower UNICA firmy Author, Rama 16'' nr HN 0173209,obręcz26'' (1) Skradziono Błękinty rower UNICA firmy Author, Numer Ramy HN 0173209, niska... OJCIEC