www.masa-krytyczna.gdynia.prv.pl - powstaje strona... (6) Witam. Powstaje strona o Gdyńskiej Masie Krytycznej. Będą tu umieszczane... Grinch Klamkomanetki czy klamki i manetki osobno? (5) Klaniam, Pytanie: co sie bardziej sprawdza, jest przejazniejsze w uzyciu,... Ivan Weekend Extremalny Gdynia 2005 (5) Ekipa HCFR Gdynia ma przyjemność zaprosić wszystkich na Weekend Extremalny... Naczo
oświetlenie (8) Jakie najlepiej dobrać do roweru oświetlenie, słyszałem że Policja od... dbig V-BREAK rapidfire (1) witam wszystkich bikerów, czy ktoś mógłby mi pomóc? poszukuję dolnej części... raff FAMILY CUP już w Sobotę! (16) Hej! Do tych co wiedzą i do tych co nie wiedzą! W Sobotę odbędzie się w... Jarek.mtb Straż Miejska (82) Kolejne starcie z jakimś pojazdem ale tym razem ze Strażą Miejska i to... dbig BH jakie ta śa raMy (3) BH jedni mówią ze BH to super ramy a inni ze to ramy do d***.Jakie śa... ŁUkasZek!!!!<EVER> Fotki BT Gdansk (58) Kto ma fotki z Bt Gdansk widzialem ze pelno was tam biegalo z aparatami:)... Misiek Czy ktoś wie gdzie w trójmieście jest skatepark? (7) Czy ktoś wie gdzie w trójmieście jest skatepark bo chcialem sobie wyczynowo... Alucard Fotki z Bikemaratonu - KARPACZ (1) foto na probikes.pl: http://www.probikes.pl/bikezone.php?gal=1 bikero Fotki z Masy (11) Hej :-))) Kilka fotek z 7GMK znajdziecie na: http://rowery.elblag.net Moje... apsend liga Bikemarathon - Szczawno Zdroj (1) szukam jednej osoby z trojmiasta do samochodu. jedziemy we dwojke i potrzebny... michal_j Waga roweru (15) Czy 13 kg to dużo jak na rower górski . Strartuje na nim w kategori junior... Kellys UWAGA WAŻNE: Masa Krytyczna przełożona z 8 na 29 kwietnia!!! (20) Tak jak w temacie. Godzina spotkania: 17:30 Miejsce spotkania: przy... informator Plus dla "S K M" (12) SKM zapowiada kontynuację zeszłorocznej akcji darmowego przewozu rowerów w... Majk Dętka w szosie. Pilne. (13) Witojcie :) Mam niemaly problem. Co 10-15km lapie gume... 'Narazie' byly 3.... Fidel FOTKI Z RAJDU GRT - "DOOKOŁA 14 JEZIOR KASZUBSKICH" (1) Witam W galerii GRT pojawiły się już fotki z rajdu "Dookoła 14 jezior... yaro Fotki z rajdu Dookoła 13 Jeziorek (4) Witam wszystkich zapaleńców dwóch kółek !! Hmm...pierwszy mój rajdzik...Było... UfokMG 8 kwietnia 2005 Masa krytyczna (74) 8.04.2005 (piatek) o 17:30 obok gemini pod fontanna na skwerku !!! mtb