Ciśnienie (10) Dlaczego ciśnienie w oponach rowerowych musi byś tak wysokie? 3-4 atm (dla... Mudia Jaką wybrać? MXM vs Author (8) Kiedyś musiał nadejść ten moment wyboru ramy zmiany z Unibike Everesta DX... Matt Trójmiasto-Karpacz (2) Witam!!! Wybieram się do Karpacza na całą imprezę EXTRINO, będę miał dwa... MichFel
Potyczki celne (8) Klaniam, Takie pytanie: czy orientuje sie ktos moze jakie obowiazuja stawki... Ivan sciezka przez Blednik ? (3) czy ktos z Was wie moze czy drogowcy sie postaraja i bedzie kawalek sciezki... r6 Fotki z H29 (4) Kilknaście (niestety niezbyt udanych) harpaganowych fotek znajdziecie na... apsend Harpagan- ktoś startował? (1) jaki wynk? jak trasa i wrazenia? :) :)) Proszę o pomoc!! (6) Witam !! Powiem szczerze jestem całkowitym laikiem w kwestii rowerów, no może... dd Pedały spd - system (8) Cze wedlug was shimanowskie 540 i 520 maja duzy ,luz roboczy,, czy sa raczej... Ormo Fuji (1) Czy możecie mi powiedzieć , co sądzicie o rowerach Fuji ? Zainteresował mnie... yacek POMOCY!! Jak zalozyc gripy na kiere? (10) Czy jest jakas technika wkrecania gripów ( raczek ) na kierownice bo ja ie... Zorrro Maraton Wejherowski (8) Witam, jak w temacie, na pewno ktos z Was wie, gdzie dokladnie i o ktorej... bikerka BT Chylonia i objazd trasy. (23) Zakładam nowy temat, bo wątek objazdu jest w dwóch różnych tematach i ciężko... Michu. ból kolan (14) do kiedy zaczołem częściej jeździć na rowerze mam 'mały' problem, ten problem... Valhior Gzie znajde mape BT w Chyloni?? (6) Gdzies widzialem ta mape ale nie moge jej znalez drugi raz UM Pedały SPD Shimano M324 (3) Witam drogich forumowiczów :) Korzystam z okazji i daję Wam okazję do kupna... blacknessie POJAWILY SIE FOTKI Z OSTATNIEGO RAJDU GRT - Totalny Light VII (1) Witam W naszej galerii pojawiły sie fotki z ostatniego rajdu GRT - Totalny... YaRo Chigiena (13) Jak najlepiej dbać o odzież kolarską i jakimi środkami piorącymi ją czyścić,... dbig co myslicie o manetkach i przezutce s****a x.o (2) witam , wlasnie przymierzam sie do zmiany manetek i tylnej przezutki ,... olo Rozmiar ramy (7) Planuje zakup nowego roweru. Najprawdopodobniej bedzie to Kelly's Magnus.... Horacy