Podstawka pod licznik !! (4) Jak mój nick swiadczy na tym forum jstem nowa i mam pytanie : czy do... Nowy Ciśnienie (18) Ma ktoś doświadczenia z pompowaniem oponki kiedy to nagle ona trzaska przy... Matt Bike Tour Gdańsk (31) Witam! Mam pytanie odnośnie Bike Toura Gdańsk, a mianowicie czy trzeba mieć... żYwY
kask (9) wiec tak, zamierzam kupiś sobie kask rowerowy, i nie za bardzo wiem jaki..... chihuahua500 Gdzie na długi weekend?? (4) Czy ktos mogłby poradzic gdzie sie wybrac na dlugi weekend? Planowany wyjazd... Czeslaw gród (3) Witam! Kto opisze mi dokładnie położenia drewnianego grodu w okoliczch... Maniek klamki na kierownicę (2) Czy aby założyc nowe klamki hamulców na kierownicę muszę sciągać uchwyty i... kici serwis HELP (2) Cze mam mały problem potrzebuje oddać rower DBack`a do konserwacji ...ma już... ICE Rowerem Dookoła 13 jezior kaszubskich (3) Witajcie !! Wyjezdza może ktoś jutro z Gdyni na rajd z GTR Rowerem Dookoła... UfokMG Półwysep dla rowerów ? (3) Witam! Czy ktos orientuje się może jak wygląda sprawa, jeżeli chodzi o... Majk Specialized StumpJumper M4 18" (3) Szukam ramy Specialized StumpJumper M4 18", Dziękuję za pomoc i Pozdrawiam... Gregory Bike Tour Chylonia (22) Witam! Widziałem dzisiaj na trasie, że troche osób robiło fotki, także nei... żYwY Tarcze nieco inaczej (10) Kłaniam, Takia sprawa natury filozoficzno-technicznej. Mój Szfagier jest... Ivan BT Chylonia- wrażenia :) (33) WITAM! Ciekawe jakie sa wasze wrazenia po pierwszej eliminacji?? dla mnie... arapaho 2 Leśny Maraton Rowerowy-Wejherowo (12) jak tam wrażenia z tej imprezy,bo dla mnie ta górka za szpitalem to była... wiesław Co sądzicie o rowerze Kross (8) Zastanawiam się nad kupnem roweru Kross Grand B-250... Przemek (P.L) Dolne golenie do Manitou Six (4) Witam Wszytkich Bardzo Serdecznie !! Poszukuję dolnych goleni do... UfokMG Koszulka US POSTAL (12) Kochani, czy ktos z Was nie wie, czy gdzies w Trojmiescie mozna kupic... ziller licznik rowerowy (7) Witam, jestem tu nowy i bardzo prosze o pomoc. Chciałbym od tego roku... ckasia kolo + hamulec (2) Mam jakies 400-500 na tylnie koło i hamulec. Hamulec musi byc tarczowy bo nie... Karlos