Pod spodenkamiz Bielizna czy bez (19) Mam pytanie jak jezdzic czy z bielizna czy bez pod spodenkami kolarskimi mam... Debiutant Wypożyczalnia rowerów ? (3) Witam Wybieram sie na weekend do Gdyni Czy wiecie moze czy mozna gdzies tam... Yatta x (3) Ja jeżdze na X9 i jestem bardzo zadowolony (poprzednio XT, też dobre). s****... diablo
jaki wybrać? (6) jeżdżę amatorsko ; na MTB, orientację ,maratonny,asfalt, teren, zmieniam... wiesław NOWE FOTKI Z RAJDÓW GRT !!! (9) Witam. W naszej galeri pojawiły sie nowe albumy zawierajace fotki z... YaRo dylemat z przerzutkami (1) witam ,czy moze mi ktos objasnic dzialanie przerzutek w torpedzie ?mam... monia Trening do Harpa (1) Mamy parę map z LUC (LIRO Unreal Challenge), dostępne w sklepie rowerowym... diablo sram v/s shimano (6) Mam dylemat, składam rowerek (do xc) i nie bardzo mogę się zdecydować na... Gregory rower holenderski (3) witam ,czy w Gdansku lub okolicy mozna kupic rowery j/w.moze znacie kogos kto... andrew w mieście wiosna a w lesie zima ;-) (14) Może się wydawać, że wiosna już w pełni a jednak nie do końca. Otuż jadąc... Seba.C Bike tour Gdynia- co potrzeba?? (38) to co w temacie. Dokładniej co jest potrzebe do startu?? Jakieś badania... KLUCHA <`> <`> <`> (8) Pokoj Duszy Jana Pawla II zorro na rowerze dętki (8) mam małe zapytanko... zawsze jak jadę gdzieś aby sie wyrzyć łapię flaka, to... Valhior Męzczyźni na rowerach ;) (9) Czy są prawdziwi mężczyźni wśród rowerzystów? Ewelinka kaski (6) wlaśnie przeczytałem artykuł o kaskach rowerwych i postanowiłem sobie taki... Valhior zdrowie kolarza (40) Jak jeżdzić i miarować wysiłek żeby zbytnio się nie przeforsować na sam... dbig Tarcza hamulcowa na 5 śrub... (1) Witajcie wszyscy Bikerzy i Bikerki... Poszukuje tarczy hamulcowej na 5 śrub... UfokMG SERCE (22) W jednym z postów widzialem, że ktos napisal o nieprawidłowym treningu i... Karlos Sobieszewo a Rafineria Gdańska (4) Chcę jutro wyskoczyć z Gdańska na wyspę sobieszewską. Z radością jednak... Mudia KELLY'S QUARTZ- co sadzicie o nim? (7) Witam wszystkich zapalonych bikerów z 3city;) wlasnie zamierzam sie uzbroic w... arapaho