I Ogólnopolska Rowerowa Majówka Kaszubska -Wieżyca- 29.04-03.05.2005r !!! (1) ORGANIZATORZY Klub Turystyki Kolarskiej „NA FALI” im. E.... WREDNY82 klamki sram 9.0 (2) bardzo prosze o opinie na temat sztywnosci grillonu z ktorego sa te... anzelm-74 Trenować w klubie czy samemu??? (23) Oto jest pyanie... sam niedawno uległem i wstąpiłem do klubu , jak na razie... Tomo
Rower Kinetic 2004 (2) oto link do specyfikacji:... Nova Masa krytyczna (13) I co ktoś wogóle jedzie na mase w piątek?? Jak tak to prosze podac propozycje... Robokop Potrzebuję pomocy - przerzutki (9) Mam problem z ustawiemien tylnich przerzutek. Niby nic takiego, banał jakich... Mudia sprzedam kask Cratoni HELI (2) sprzedam kask Cratoni HELI - wszelkie szczegoly (fotki, dane technicze itp. )... yaro V-break (12) Jakie sprawic sobie v-ki, xt czy avid 7 ??? tom Kupię rame Kelly's (1) Kupię ramę Kelly's Mobster rozm.17.5' , ewentualnie okazyjnie Sabotage lub... Gggg... Uwaga na taksówkarzy (21) Dzisiaj wracałem od kumpla rowerem popełniłem mały błąd bo na pewnym odcinku... dbig Jaka korba (1) Która korba jest godniejsza polecenia; Lx, czy Truvativ Firex?????? (z tego... barni suport (22) Nie znam się na tym dobrze i jeszcze suportu nie wyciągałem nie odkręcałem... dbig jak zdemontowac kasete z zebatkami z piasty??? (3) Od pewnego czasu jak mocniej przycinę na pedały, np podczas jazdy pod górę,... WREDNY82 Bardzo proszę o pomoc! (4) Nie moge sie zdecydowac co do roweru. Przeznaczenie: wyłacznie... k_amila Sensacja: dwa bikemaratony!!! (2) wejdzcie na strone: http://www.bikemaraton.com.pl i kto tu teraz jest tym... biker Kto się wybiera na BM w Łomiankach ? (8) Kto się wybiera na BM w Łomiankach ? Rufi kompatybilność (9) Wiadomo że rzeczy produkowane przez włoskie Campagnolo nie są kompatybilne z... dbig Pozdrowienia (12) Buenos Dias! przesylamy pozdrowienia, sniegu u nas znacznie mniej niz u Was. Banach/Krzyzak Zmieniłem adres strony. (1) Witam. Chciałem poinformować, że zmieniłem adres swojej strony na... Michu. OZNACZENIA NA OPONAC (3) Witam, Posiadam opony 28.Widnieje na nich oznaczenie 700x38c (40-622)... maciekzu