korba szosowa (9) Jakie obciążenie znosi korba szosowa Shimano 105 Biopace - SG (dwie tarcze 52... dbig klej (10) Jaki najlepiej nadaje sie do klejenia dętek rowerowych i o jakich... dbig Czy ktoś wie gdzie znajde info o sobotnim wyscigu przełajowym pod Bytowem (4) Potrzebuje adresu stron inter ... kto kolwiek słyszał ktokolwiek wie?? Bodzio
rekawice MTB,Freestyl-u, X CROSSU czy Downhill-u (3) Stronka www.lemonsport.pl -- szukacie rękawic do Freestyl-u, X CROSSU czy... anex kaseta Hyper-Gilde (7) Kupiłem niedawno używaną kasete Hyper Gilde przełożenie... dbig Jak trenowac z pulsometrem?? (26) Witam.Mam zamiar kupic sobie pulsometr bo wszyscy gadaja mi ze jest niezbedny... _Bolek_ Ciekawostki z Państwa Środka 2 (4) Mihao! Znowu garsteczka zdjęć. Niestety podłaj jakości bo robione z balkonu 4... Ivan Ogolone jajka ? Golić czy nie?! (9) Na temat nóg juz sporo napisaliśmy może teraz coś na ten temat? Svorada/Eliza Rock Shox Sid czy Manitou Skareb??? (38) Do mojej nowej ramy zamierzam kupić jeden z tych dwóch amorów i nie wiem, co... MichFel 36szprych kontra 32 (5) Jak myślicie, jakie czy bardziej wytrzymałe są koła na super sztywnych... MichFel Bogdziewicz odszedł z Lotto-Team (15) http://www.bikeworld.pl/?ppg=komentarze&id=788&dzial=1 Michał_1 viva Espania (10) pozdrowienia dla wszystkich rowerzystow z trojmiasta Robert... banach MARATONY 2005 (10) sprawdzcie nowosci na stronie www.bikemaraton.pl widac zmiany :-)... Peter MASA 25lub26 Lutego!! (49) WIĘC CZAS NA MASE W GDYNI!! TERMIN TO OSTATNI PIĄTEK LUTEGO CZYLI 25lub... RAF klamkomanetki (15) Czy wie ktoś gdzie jest sklep który sprzedaje klamkomanetki szosowe odzielnie... dbig opona Michelin Hi-Lite (24) Zamówiłem na allegro opone szosową Hi-Lite Comp, ku mojemu zdziwieniu ma ona... dbig gdzie w Gdańsku można kupić używanego górala (1) Cześć. Czy ktoś orientuje się może gdzie w Gdańsku można kupić używanego... nordjanek Etapówka BM - MTB Challenge 2005 (4) Jest już regulamin etapówki BM: http://tiny.pl/35p Wybiera się ktoś? Ja bym... bodek wymiana sterów ( teraz ok) (11) Nigdy nie wymieniałem sterów, zabierac sie za wymiane czy zaniesc lepiej... Marko plakaty o kolarstwie (3) Miałem kalendarz z klubem ASK STAL GRUDZIADZ no i już jest nie aktualny czy... LEWY