Licencja (17) Czy zeby posiadać licencję kolarską trzeba koniecznie jeździć w klubie? Jakie... Marko sdsad (2) fdsfdsfsfd sadsad Maraton na Kaszubach (20) Hello, maraton szosowy co prawda bardziej, ale czy widzieliście to:... bodek
Fotki - Stegna z GRT (1) Hej! Kilka gorących jeszcze fotek z niedzielnego rajdu, tylko dla... apsend Nowa Galeria z rajdów GRT (1) Witam zapraszam wszystkich do odwiedzania i komentowania fotek na... yaro Dla kogo Merida "stuka" rowery? (11) "Kurcze! No, tego modelu nie spodziewałem się na tej hali! Merida jest nie... nowy przerobić górski na szosowy... (13) generalnie chce zmienic sobie przednie kola zebate na wieksze.takie od... yacek i co piecuchy jeździcie? (19) Niezła zima się zrobiła i mam pytanko, a mianowicie czy jeździcie czy może... Marko Kalendarz (39) Witam, zapraszam do Kalendarza imprez na 2005 rok. Ostatnio dodano zmianę... Weilki Zeb kona czy cube? (14) zastanawiam się nad wyborem któregoś z tych dwóch rowerów, dotychczas... aiwa Mongoose Grand Marquis?? (4) Pytanie brzmi: Czy warto? Czy ktos z Was jeździ na tej ramie jezeli tak to... Karlos hamulce tarczowe czy v-breaki (27) Jaka jest róznica miedzy tarczówkami a v-breakami, bo z tgo co widze na... Marko rama do 1500,- (4) chcę zmienić ramę XC max do 1500,- wybór jest taki: Giant XTC '05 1299,-... Krzyś A-tex vs WindStoper (6) Patrząc na cenę WindStoper powinien być lepszy od A-tex'u, ale czy różnica... Mudia piasta (22) Kupiłem jakiś czas temu piaste nową Shimano szosową 2200 FH-2200 36 otworów... dbig Shimano Hyper Gilde (4) Czy ktoś jeżdził na kasecie Shimano Hyper Gilde i może powiedzieć o wadach i... dbig Skoda Auto GP MTB Gdynia - trasa (18) Pojawiły się dane na temat trasy:... Seba.C CMP ??? (1) Czy ktos wiec coś na temat tych rama? jaka to produkcja? moze ktos z was ma... Karlos MAPA (7) Kto wie gdzie mozna zakupic mape trojmiejskiego parku krajobrazowego, w celu... banach Prezentacja Intel Action! (4) Wczoraj odbyła się prezentacja ekipy Intel - Action, ciekawe jak im pójdzie w... Scarface