78-letni rowerzysta spowodował "demolkę" (5) 78-letni rowerzysta spowodował "demolkę" PAP 11:50 78-letni rowerzysta,... TJ / GT Karakoram Spiros (2) Czy dzisiejszu Spiros czyli rajd na orientacje sie odbył czy został odwołany... Zombie Trasa Skoda Auto Grand Prix MTB. (12) Pojawiła się mapka trasy:... Michu.
Colnago (21) Kto powie coś o polskim importerze oryginalnych szosowych ram Colnago gdzie... dbig Naprawa rowerów (1) Zapraszam wszystkich do mojego nowo otwartego serwisu rowerowego który... Kevin Buty SPD (21) Chcę zakupić buty i pedały zatrzaskowe. Co do pedałów to kupię prawdopodobnie... Marko Znakowanie roweru (8) witam wie ktoś gdzie w Gdyni (na jakim komisariacie) można oznakować rower ?... atc5 Malowanie ramy (7) Mam pytanie: Mam żółtą aluminiową ramę od szosy i chciałem ją pomalować na... Scarface Czerwony livestrong (4) http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=46716374 bueheh niezła ściema,... Scarface LIRO Unreal Challenge - 24h MTB rajd na orientację (5) Termin 2-3. kwietnia baza Lębork. Szczegóły... diablo co dociążyć,rower sakwami czy siebie plecakiem?? (6) wybieram się na maraton na orientację Liro Unreal Challenge II,co... wiesław Gratulacje (10) gratuluje pacjentom co jezdzili dzis i w weekend na krotko.... Krzyżak wolne miejsce z gdyni do lęborka na LIRO (1) Na 90% jadę do Lęgborka drugą edycję LUC ,mam jedno wolne miejsce wstruzik@wp.pl wiesław Klejenie dętek (5) Czy może ktoś z Was miał już za sobą jazdę na kołach szosowych z klejoną... Marko Wielkanocny poranek rowerowy;) (9) Witam Swiatecznie:) Jest wczesny wielkanocny poranek, a ja o 7.30 czasu... bodek impreza rowerowa (2) poszukuję chętnych do organizacjii impresy rowerowej w matemblewie (... chihuahua500 MTB asl & MTB (2) czym sie roznia ? Nova Szukam Chetnych na bike :) (7) Witam wszystkich !! Mieszkam w Gdyni, dokładniej na Wzgórzu św. Maksymiliana... UfokMG warto lx??? (5) Mam zamiar złożyć rower na kompletnym osprzęcie lx 2005r, czy jest to sprzęt... Gregory Odkręcające sie tarcze hamulcowe (3) Po dwóch miesiacach zauwzylem ze moja tarcza z przodu sie sama z siebie nieco... Bąk