Bike Tour Orłowo (22) Witam! Nie wiem czy wszyscy już wiedzą, ale na stronie GOSIRu pojawiło się... żYwY Poszukuje miski do suportu (4) Witam wszystkich !! Poszukuję lewej miski do suportu Shimano na mufe ramy 68... UfokMG Rowery SKM-em za darmo? (3) Kochani jak to wreszcie jest z tą naszą SKM w Trójmieście? Czy rzeczywiście... Raven
Jaki amortyzator kupić ??? (6) Mam rower crossowy tzn koła 28 cali, od nowości miał założony amortyzator... WREDNY82 Korba LX -05r (14) Witam, czy ktos z was ma ową korbe w swoim rowerku i moglby sie podzielic... Silver owijka (14) Dzisiaj po jeżdżie w dość nieciekawej pogodzie byłem zmuszony wysuszyć i... dbig HILFE:) (17) Kochani znawcy rowerów!!! Proszę o poradę:) Szukam roweru dla siebie.... *wiktoria* Gdynia-->Szczawno Zdrój [LBM] (1) Witam, Jedno wolne miejsce posiadam w samochodzie z Gdyni do Szczawna Zdr. na... bodek Kto to wie? (2) Dobry den wszystkim! Czy ktos moze "cos" powiedziec na temat rowweru: Author... Oliwia Szerokośc opony (21) JA mam rower górski obrecze sa standartowego rozmiaru 26 używam teraz opon o... RZóK liga Bikemaraton (3) szukam dwoch osob chetnych na wyjazdy na maratony ligii. ja plus dwie osoby... michal_j Zdjecie nie moje ale z Chin :) (3) Klaniam, Bolesne ale prawdziwe :) Nie mojego autorstwa ale ten co je... Ivan manetki xt (1) Witam. Mam pytanie, związene jest ono z manetkami XT... A mianowicie; Gość... hipek FAMILY CUP - FOTO (15) zapraszamy do naszej galerii zdjec z FamilyCup Sopot: www.probikes.pl... probikes Hak od przerzutki (8) Moja rama ma niewimienialny hak od tylniejprzerzutki (jest częścią ramy). W... Mudia Co z Wiśniewskiego?? (6) Witam. Właśnie przeczytałem artykuł na www.trojmiasto.pl o modernizacji ul.... Czlowiek z obłuza www.PRZYCZEPKIROWEROWE.attu.pl (1) Zapraszam - jezeli ktoś jest zainteresowany przyczepkami rowerowymi.... ZyZiO serwis rowerowy (4) mozecie napisac gdzie sa serwisy rowerowe bo moze to sie przydac w razie... jacek777 Co zrobic z zadrapaniem??? (6) Dzis mialem "mala" wywrotke :p . Efekt jest taki ze z przedniego widelca... kello przyczepka (2) Czy ktoś posiada przyczepkę rowerową, towarową lub dla dzieci? Chcę coś... Mickey