male ramy (7) witam! mam pytanko: czy male ramy jak np RAMA POINT RACING CRUSHER 17" czy... imper Jaki pulsometr? (10) Zamierzam zakupić pulsometr, ale nie bardzo się orientuję w temacie. Wiem, że... Marko Zgubiłem Kryptonite'a (1) Witam, Mam prośbę do bikerów odwiedzających to forum. We środę rano lub... Marcin Włodarski
Opony na piach (3) Jakie wg waszego doświadczenia najlepiej spisują się w piachu? Ważniejsze od... diablo spawanie alu / Gdynia (3) Witajcie, poszukuję namiaru na jakiś warsztat gdzie spawają aluminium,... Wojtek_ mały problem prosze o pomoc (3) mam kasete s****a 5,0 (przejechalem na niej moze 650 km to chyba nie dużo i... LEWY czy byliście może na Bornholmie? (7) wybieram się w sierpniu na Bornholm z mężem i małym dzieckiem (w przyczepce).... greta sędziowe biketour Gdańsk (9) Jeszcze parę słów nt ostatniego wyścigu biketour na terenie Lechii. Otóż... obserwator [LBM] Gdynia->Kościelisko (3) Witam, mam 2 miejsca wolne w samochodzie na piatek do Kościeliska. Wracam w... bodek korba + wkład (21) hej! co polecicie do max 200zl (najlepiej ok 150) - korba + wklad. ja... pw skm jak rok temu? (4) nie moge uzyskac odpowiedzi od skm...o ile mnie pamięc nie myli, to rok temu... bogi Problem z przerzutka :( (4) Kupilem nowa przrzutke (acere) i po zamontowaniu stwierdzilem ze cos nie tak.... kello warunki ekstremalne (20) Wszyscy dobrze wiemy jak żle na osprzęt roweru działa wilgoć, piasek, błoto -... dbig przerzutka alivio (12) witam ponownie! musze kupic pzrerzutke na tył. i zastanawiam sie: alivio czy... pw Fotki z BT Gdansk II (2) Jezeli jest ktos zainteresowany fotkami z dzisiejszych zawodow, to uprasza... Pabluss BXC czyli BAŻANTARNIA XC 2005 (14) druga tegoroczna odsłona już w niedzielę 19 czerwca - gwarantujemy solidną... ESR Wielki przejazd rowerowy - 19.06.2005 (9) Nie ma jeszcze takiego watku, a to dziwne jest :P. Wiec: Coroczny Wielki... Gampos | GRBF.COM Nibieski metalik SCOOT (16) Jakbyście coś wiedzieli o rowerze niebieski metalik SCOOT-mowiuteńki to... bonitta Rower za mala kase z pomoca kilku czesci (2) Klaniam, Moja Pani Zona ma takiego podlego hipermarkeciaka. W zasadzie jedyna... Ivan Ile to jest warte?? I gdzie to sprzedac :) (11) Ile wart (tak zeby ktos go kupil a nie zeby tylko stal na aukcji czy gdzies)... ???