JAKIE semislicki? to 28? (2) hej, moze doradzicie mi jakie semislicki warto zakupic? jedni mowia o... kayl pytanie o amorek... (2) posiadam amorek RST Capa t5 mniej wiecej 2 miesiące i pojawily sie luzy, tzn... mee wypożyczalnia rowerów (11) Witam Mógłby mi ktoś dać namiar na wypożyczalnie rowerów w Gdyni? Seber
ktory lepszy (5) Ktory z ponizszych rowerow jest waszym zdaniem lepszy i dlaczego :) Kelly's... Tomek3city Kryterium czasowe MTB o Puchar Prezydenta Sopotu - 27 sierpnia (9) Bardzo ciekawa sprawa, której nie było jeszcze na naszej części Pomorza.... TJ CO SIĘ STANIE gdy do diesla wlejemy benzynę? (13) CO SIĘ STANIE gdy do diesla wlejemy benzynę? oprocz tego, ze samochod bedzie... robi Wolne miejsce na BM Olsztynek (1) Cześć! Jeżeli ktoś ma wolne miejsce na maraton do Olsztynka to ja... anzelm-74 chrobotanie pedałów spd (12) Mam mały problem z uciążliwym chrobotaniem pedałów. Pedały są prawie nowe... Marko ŚMIERĆ (6) http://sport.gazeta.pl/sport/1,35335,2829820.html * BM Olsztynek (8) ktoś z trójmiasta wybiera się na maraton w Olsztynku?? wiesław Pierwszy znak... (2) Dzisiaj wracając z Gdanska rowerem zobaczylem na przedłużeniu ul.Lotników w... Thor problem z wentylem (8) Witam Ostatnio pokusiłem sie o zakup roweru szosowego...ktory ma wentyle... wieloryb zużycie korb (2) W jaki sposób można określić zużycie się korb w rowerze i czy jest jakaś... dbig apel w sprawie BM Gdańsk (3) Mam taki drobny apel do wybierających się na BM Gdańsk (zwłaszcza mieszkańców... Krzyś Zdjęcia z BM Gdańsk (5) Kilka fotek z BM Gdańsk.... prorider Kupno roweru (4) Witam!! W niedlugim czasie, jak tylko zarobie odpowiednia sume pieniedzy,... Tomek3city DEORE (4) SIEMA JAK MOZECIE TO NAPISZCIE MI CO SADZICIE O OSPRZECIE DEORE I s****A 5,0... LEWY Objazd trasy Maratonu Gdańsk (57) W sobotę o godzinie 10:00 wejście do ZOO zapraszam wszystkich chętnych na... MichFel Plebiscyt na najlepszy i najgorszy maraton / wyścig xc. (1) Plebiscyt na najlepszy i najgorszy maraton / wyścig xc. Zapraszamy do... cyclisci przyzad do czyszczenia lancucha (7) Jak wiekszosc wie a dla wiekszosci co nie wie to to takie cos z 3 szczotami... Fido