Żuchliński (28) Czy ktoś jest tego samego zdania, że salon rowerów w Gdyni... Ludwik BAŻANTARNIA XC 2005 - POŻEGNALNA EDYCJA (16) będzie bez zbytnich fanfar ale wesoło - zarezerwujcie sobie te ostatnią... ESR JAK PRZECHOWYWAĆ ROWER ZIMĄ (16) Witam wszystkich! Jak na razie pogodę mamy super (oby jak najdłużej) ale zima... Fabek
2 Października 2005 (niedziela) z Grupą Rowerową 3miasto do Jastrzębiej Góry (2) Grupa Rowerowa Trójmiasto zaprasza tym razem na rajd w kierunku północnym, a... OBCY opaski odblaskowe (17) Gdzie można zakupić opaski odblaskowe? Maniek komis (16) :) Ktoś może mi powiedzieć zorientowany w rowerach gdzie jest w Trójmieście... dbig rama szosowa Giant (12) Zauważyłem że Giant produkuje dobre ramy szosowe ale tylko slopingowe. Czy... dbig pytanie z cyklu "czy to bedzie dzialac" (17) Chce kupic kasete s****a5.0 i jest to 8semka, z tylu narazie mam przerzutke... kello Dlaczego? co robić ? (29) Obserwując wczorajsze ogłoszenia oraz własne nieszczęście dokonano ok 5... Maciass Zdjęcia z niedzielnego wyścigu na Reja (6) jak w temacie. ma ktos jakies fotki? Krzyżak Maraton szosowy dookoła Polski - Start z Rozewia w niedzielę! (7) W niedzielę na Rozewiu o 12.00 odbędzie się start najdłuższego maratonu... diablo 22 września - Dzień Bez Samochodu (13) To tak w ramach przypomnienia o kampanii "22 września - Dniem bez Samochodu".... Michu. Weekend ze Speed Bike Team'em (1) Weekend ze Speed Bike Team'em 24.09.2005... Tacoo Wyścig Wejherowski (8) Wiem, że był już wcześniej poruszany temat, ale coz, rozpoczne jescze raz.... dżozef Wyścig górsi w Sopocie w ten weekend, kiedy? (18) No właśnei kiedy? Bo miał być 17-go, a dziś coś słyszałem, że jest jednak w... Scarface Każdy śpiewać może... (9) Pewnego dnia po tym gdy zrobilem swoja dniówke km na rowerku w terenie,... Michu Żele (12) Witam! Gdzie w Gdynia ew. w 3-mieście dostanę żele energetyczne? Takie jakie... Azer Pytanie do szosowców dotyczące kół (19) Pierwsza sprawa , czy ktoś z Was używa lub używał kół Shimano WHR 550 ? Jakie... lobo GIANT XTC vs. GARY FISHER BIG SUR (13) Co sądzicie o rowerach wymienionych w tytule? Który jest lepszy i dlaczego?... Jarek.mtb Wycieczka Rowerowa przez Wyspę Sobieszewską i Żuławy Gdańskie - GRT (1) Wycieczka Rowerowa przez Wyspę Sobieszewską i Żuławy Gdańskie - GRT 18... OBCY