zawiodłam się (1) Bywałam często w tej restauracji z mężem, znajomymi i ostatnio starsznie się... Baśka Odradzam! (1) Pizza na telefon - nie dość, że czekałem dłużej niż obiecywano, to pizza byla... Pablo Lioret De Mar - opinia (1) Co do opini na temat tego klubu to musze sie tu z Wami nie zgodzic! Bardzo... Lioret De Mar
Do "rozczarowany" (1) Moim zdaniem wypisywanie takich opinii jest całkiem nie na miejscu. Jeśliby... Kamila Gawrońska OPINIA (1) REWELACJA ,FASCYNACI .INACZEJ NIE MOżNA TEGO NAZWAć CO ROBIą . PODCHODZą DO... CZET To jest to!!! (1) Odwiedziłem Deja Vu całkiem przypadkowo.Jestem bardzo pozytywnie zaskoczony,... Rafał hmmmm...trudno powiedzieć (1) jedzenie - zgadzam się z Wami - pyszne...jednakże nie wiem czy było tak... kala Wielkie rozczarowanie (1) Ze wwszystkich restauracji,które odwiedziłam w trójmieście ta ma najgorsze... zaroweczka zostałem oszukany? (1) NIE POLECAM NIKOMU! OSZUKALI MNIE NA BUTELKĘ MARTINI I W EFEKCIE ZA JEDNĄ... PRZYJEZDNY Roman - opinia (1) Dobra kuchnia - ryby i owoce morza przede wszystkim. Mięsożercy zaproszeni w... Roman Byłem razy kilka, mile tam spędzona chwilka! (1) Restauracyjka może niewielka, ale przez to przytulna. Na parterze stoły 6 i 4... WieKrak plazowo:) (1) skusilem sie na knajpke ze wzgledu na plazowy klimat, i w sumie pozytywne... jp miłe miejsce (1) byłam tam już 2 razy z przyjaciółmi, mila atmosfera, staranna obsługa, fajne... Ania Ochrona do wymiany (2) Czemu Gdańsk jest taki biedny w kluby normalne? Bo istnieją kluby takie jak... Lukasz zmienilo sie (2) na poczatku dom sushi byl genialny, jednak ostatnio zachodza tam zmiany,... eM Perełka !! (1) Cafe Stella to zdecydowanie perełka na trójmiejskiej mapie smaków. Urocze,... jasiek Wspaniałła restauracja (1) Pyszne jedzenie, szybko realizowane zamówienia. Tanio jak na warunki Gdańska. klient Hm............. (1) Ulubionym miejscem dla pijanych jest taras Barracudy, mogą sie tam przespać,... Spacerowicz ranny Jest fajnie (1) do mala: Bardzo dobrze, że rezeracja stolika trwa 15 minut. To jest... Eraser Zlikwiduj (1) Witam. Byłem u was pierwszy raz i niestety ostatni, choć chciałbym być waszym... Eraser