s_lwia - opinia (1) PRZY TAK DUZEJ ILOŚCI LOKALI ZALUJE ZE WYBRALAM WLASNIE TEN. Przy stoliku na... s_lwia Rewelacyjne pierogi (1) Polecam wszytskim amatorom pierogów, bardzo smaczne domowe pierożki no i... magda zenon - opinia (1) tak sobie niezły wybór rumów-za to piątka zenon
klimat (1) Do Plaży Piratów lubię chodzić za dnia, kiedy z obu stron widać plażę i... Choina Miło! (1) Odwiedziłam Zielony Dwór po raz pierwszy z okazji kameralnego koncertu... Kamila najsympatyczniejsze miejsce w Trojmiescie (1) Plaza Piratow to moj ulubiony lokal. Srody Bazunowe i piatki szantowe - to... Kasia Miejsce i obsługa rewelacyjne... właściciele też :):) (1) Miejsce i obsługa rewelacyjne... właściciele też :):) Mu polecam (1) Klimat na poziomie, przyjemnie sie siedzi.. Obsługa rewelacja:) Jak trzeba... Mona Super sałatki (1) Polecam sałatki, a szczególnie rzymską :) mniam! Tak trzymać! smakoszka Go - opinia (1) najbardziej klimaciarska knajpa w 3-city bardzo polecam Go Klimaciarsko (1) Jest klimat, zwłaszcza podczas koncertów. Jedynę chyba takie miejsce w... TomB Reader przede wszystkim: ATMOSFERA! (1) To chyba jedyne takie miejsce w Trojmiescie, gdzie w super atmosferze mozna... Marrek w końcu porządne miejsce w Gdyni (1) .. miejsce z własnym niepowtarzalnym klimatem. Świetny wystrój, muzyka i... al Fajny klimat (1) Bardzo miła obsługa, profesjonalni barmani, ochrona na poziomie. W dzień... Anna m.a - opinia (1) ja również nie rozumiem złych opini obsługa jest jak najbardziej ok a to że... m.a Nie polecam (2) kiedy ostatnim razem zamówiłam na telefon z tej pizzeri spotkało mnie nie... Zdegustowany klient jeżeli mówiąc restauracja myślisz SFINX to tutaj MUSISZ zobaczyć jak smakuje prawdziwe jedzenie! (1) coż... o Kresowej słyszeliśmy wiele, nadszedł czas zasmakować... znane jest... janek Gelatomania (1) Bardzo sympatyczne miejsce, w którym można się spotkać ze znajomymi. Marta fajna knajpka (1) Jestem stałą bywalczynią. Jedzonko za każdym razem tak samo pyszne i... Ania nie polecam (1) Każdy mój kontakt z tą restauracja kończy się wielkim niesmakiem .Niemiła i... zdegustowana:(