kwa - opinia (1) najbardziej klimatyczne miejsce w Gdańsku. Polecam wszystkim :) kwa hm (1) za taką cenę czekolady spodziewałam się czegoś lepszego, obsługa taka sobie,... kwa kwa - opinia (1) Miejsce w dobrej lokalizacji, swietny wystroj, tylko trochę zimno i chcąc... kwa
Polecam (1) Bardzo mi się podobało w Clubie 80. Jedzenie pyszne, szczególnie polecam... taka jedna Super (1) Super miejsce, pub z klimatem chętnie przychodzimy tam z przyjaciółmi, jeśli... Aga Jedna z najlepszych restauracji w Trójmieście (1) O wyjątkowości tej restauracji świadczy tłum gości, to jest jej najlepszą... Primavera suuuperrrrr (1) bardzo mi sie podoba i nie zgodze sie z pani opinia jest pani poprostu... Mysia Rozczarowanie ? (1) Jak jestem w trójmieście często odwiedzam ze znajomymi aquapark i klub.Tak i... quadro33 sympatycznie (1) Parę dni temu byłam pierwszy raz na obiedzie w boolvarze. Na danie czekaliśmy... Obiektywna rewelka!!!!!!!!!!! (1) dockers jest świetnym miejscem na spotkania z przyjaciólmi...a także na... ewa i maciek cały czas dobry poziom (1) Jest bardzo dobrze ,że nawet brakuje wolnych miejsc. Sugeruję wcześniejszą... Leszek najlepsze miejsce w gdańsku :) (1) Najlepsze miejsce na spotkanie ze znajomymi, miła atmosfera, super wystrój,... maciasy klemi - opinia (1) najlepszy i najsympatyczniejszy pubik do posiedzenia towarzystwo jak zawsze... klemi sławek - opinia (1) do dzis pamiętam smak zupki,którą jadłem 2.lutego b.r. sławek A feeeee (2) Zamówiliśmy z dziewczyną pizze Studencką z dostawą do akademika. Zostaliśmy... Michał jest ok (1) ogolnie klub jest ok i rozkrecaja sie coraz lepsze imprezy zachecam do... Rafał obsługa (1) Ogólnie wszystko jest fajnie-wystrój, menu..kiedyś przychodziłam tam... asta jaka dobra pizza... (1) Bardzo smaczna, na pewno bede jeszcze wpadac na pizze, szczegolnie po... cs Słaaaabiutko (1) Jak na tak świetnie wyglądający lokal, jedzenie było na bardzo niskim... Mai Thi zenada (1) byłam ostatnio w wedlu i ku mojemu zdziwieniu wszystko odbiega od... xena