super :) (1) rewelacja :) wczoraj odwiedziłam to miejsce pierwszy raz od czasu zamknięcia... poduszkowa wymiataczka :) co się stało (1) Przychodzę do CICO dosyć często i muszę przyznać, że wiele się zmieniło.... stefan- stały klient Monia - opinia (1) no cóż...co tu dużo pisać-jedzenie rewelacyjne,wystrój i klimat bardzo... Monia
GRATULUJĘ !!! (1) JESTEŚMY LUDZMI Z BRANŻY I BYLIŚMY PEŁNI PODZIWU. PAN KELNER OBSŁURZYŁ NAS... MADZIA Chatka niedobrego smaku (1) Po dziesieszym obiedzie moja rodzina i ja jestesmy zawiedzeni. Obiadki tak... piter smacznie (1) Byłam no obiedzie w tej restauracji ze znajomymi dostaliśmy kilka dań i kżdy... Magda OK!!!!!!!!!!!!!!! (1) pizza w lokolu - ŚWIETNA, lecz jak zamawiamy przez tel. to mozna dostac pizzę... ULTRAS Świetne miejsce do spotkań z przyjaciółmi ! (1) Byliśmy tam ostatnio z przyjaciółmi, naprawde fajny klimat i przedewszystkim... Sebastian nareszcie coś we Wrzeszczu (1) W lokalu jeszcze dość pusto, ale obsługa bardzo się stara. Super, że nie... P. pampek92 - opinia (1) Kiedyś było lepiej, bardziej klimatyczne jedzenie. Teraz nie czuję serca i... pampek92 Żenada! (1) Lokal calkiem fajny ale oibsluga popsula wszystko. Pani kelnerka ktora 40... Asia Barmani (1) Barmani w Żaku mają "charakterki" - szczególnie męska część. Mają lepsze i... Aga wojtek - opinia (1) Polecam - szybko i fajnie w przystepnej cenie!!!! A jak osobiście można... wojtek meega ;] (2) idealne miejsce na piwko/drinka ze znajomymi przed po lub zamiast imprezy.... Kobra Adam - opinia (1) A ja się nie zgadzam. W każdym miejscu które nazywa się RESTAURACJĄ trzeba... Adam UWAGA!!! (1) Jedyne z niewielu miejsc w Trójmieście, gdzie nie można płacić kartą!... Ela.U. wejherowianka - opinia (1) szczerze, to nie mam nic do tego klubu, tylko, że obsługa czasami mogłaby być... wejherowianka Zenek - opinia (1) obslga kiepska bylem tam dwa razy i kelnerki byly bardzo niesympatyczne.... Zenek Pyszności :) (1) Knajpka ma rewelacyjny wystrój, klimatyczna muzyczka w tle. Byłam tam już... Agata Nr 1 w Trójmieście (1) Najwspanialsza restauracja w jakiej byłem! Jedzenie wyśmienite! Polecam dania... Leszek&Karolina