Mój pierwszy raz... (1) Muszę powiedzieć, że nmie jest źle, wręcz powiem sympatycznie. Minusy -... bono Powrócę tam na pewno (1) Bardzo fajna restauracja! Jedzenie jest przepyszne, bardzo roznorodne... Monique Klasa (1) Jedno z najbardziej klimatycznych miejsc w trójmieście, polecam każdemu. EBPblMAH
super PIZZERRIA!! (1) super PIZZERRIA!! JA o kurde (1) Czyżby Szafa stawała się gdańską alternatywą dla Papryki-Soho-czy Sfina.... Radek procz polozenia nic... (1) Kilka razy, glownie ze wzgledu na polozenie, bywalam w barracudzie...... Gosia Barbara Łońska - opinia (1) Impreza "Złote Gody"-przygotowana profesjonalnie,znakomita kuchnia,super... Barbara Łońska :D:D:D:D (1) Idealnie ^^ JA mular - opinia (1) super makaron z krewetkami mular obsluga do nieczego!!! (1) miejscoowa ok. ale obsluga pozostawia do zyczenia!!! ludzie ktorzy tam... zdegustowana Przede wszystkim wygląd... (1) bywałam w wielu restauracjach kuchni orientalnej, i spodziewałam się czegoś... Ankuch Najlepsze jedzenie w Trojmiescie (1) Do Kresowej trafilismy juz przed laty, do pierwszego lokalu otwartego przez... Sylwia z rodzina tańce hulańce (1) Zawitałam w "piwiarni" po raz 1-wszy i odniosłam bardzo pozytywne wrażenie. W... niusia Wspaniale - tak trzymać ! (1) Z wielką przyjemnością odwiedziliśmy tę restaurację. Potrawy przepyszne,... Grażyna trzymajcie sie jak naj dalej!! (2) nie jesyem czestym bywalcem klubów, ale to co mnie spotkało w barbadosie sni... hamlet Polecam (1) Porostu super jak raz posmakujesz pizzy to będziesz zamawiał tylko tam kimi super :) (1) nie wiem dlaczego piszecie tak zle o obsludze :/ jestem tam przynajmniej 4... klient kiepski!!! (1) Czeka się na zamówienie godzinę, obsługa chodzi jakoś nadąsana, w kuchni... luki warto odwiedzic (2) wystroj ok.nie mialam szczescia do obslugi, ale chetnie przyjde na koncert,... Ania snobistycznie (1) mega snobistyczny lokal, większość gości wyżej s.., niż d... ma, obsługa za... vanilla