mular - opinia (1) super makaron z krewetkami mular obsluga do nieczego!!! (1) miejscoowa ok. ale obsluga pozostawia do zyczenia!!! ludzie ktorzy tam... zdegustowana Przede wszystkim wygląd... (1) bywałam w wielu restauracjach kuchni orientalnej, i spodziewałam się czegoś... Ankuch
Najlepsze jedzenie w Trojmiescie (1) Do Kresowej trafilismy juz przed laty, do pierwszego lokalu otwartego przez... Sylwia z rodzina tańce hulańce (1) Zawitałam w "piwiarni" po raz 1-wszy i odniosłam bardzo pozytywne wrażenie. W... niusia Wspaniale - tak trzymać ! (1) Z wielką przyjemnością odwiedziliśmy tę restaurację. Potrawy przepyszne,... Grażyna trzymajcie sie jak naj dalej!! (2) nie jesyem czestym bywalcem klubów, ale to co mnie spotkało w barbadosie sni... hamlet Polecam (1) Porostu super jak raz posmakujesz pizzy to będziesz zamawiał tylko tam kimi super :) (1) nie wiem dlaczego piszecie tak zle o obsludze :/ jestem tam przynajmniej 4... klient kiepski!!! (1) Czeka się na zamówienie godzinę, obsługa chodzi jakoś nadąsana, w kuchni... luki warto odwiedzic (2) wystroj ok.nie mialam szczescia do obslugi, ale chetnie przyjde na koncert,... Ania snobistycznie (1) mega snobistyczny lokal, większość gości wyżej s.., niż d... ma, obsługa za... vanilla grumpy - opinia (1) Wystroj inny niz na zdjeciu na stronie restauracji. W srodku lokalu zimno.... grumpy pizza (1) Mają pyszną pizze! jeśli nie powiem ze najlepszą:P Super jedzonko! Tylko... mniam Zupka (1) Zupki mają rewelacyjne!! Szczególnie grzybową:D Bardzo smaczne spagetti.... mniami PRZEKONAJ SIĘ SAM! (1) Ja jstem zachwycona! Żarełko pierwsza klasa, świetnie podane i SZYBKO!!! a... Uma polecam (1) Bardzo przyjemna muzyka (we wtorek na żywo, kameralna). Altanka jest bardzo... Mateusz Ihnatowicz KR - opinia (1) KARAOKE POBIJA WSZYSTKIE KNAJPY!!! NIGDZIE NIE ROBIA TAKIEJ SEROWEJ PIZZY JAK... KR Jedzenie wyśmienite (1) Polecam nie tylko wybrać się do tej restauracji, ale spróbowanie choćby... Ola Chudy (1) Dla mnie knajpa rewelacja tak jak i jedzenie . Obsługa jest naprawdę fajna... Chudy