polecem! (1) Bardzo sympatyczny salon kosmetyczny,właścicielka z ogromną charyzmą i bardzo... Marta Justyna - opinia (1) Skorzystałam z usług kosmetycznych w tym salonie po raz pierwszy i skorzystam... Justyna Brak kompetencji, profesjonalizmu i uprzejmości (1) Zacznę od początku. Po wejściu do gabinetu nie dało się nie zauważyć... rozczarowana
Rzęsy REWELACJA! Jak naturalne :) (1) Zanim odwiedziłam Instytut to oczywiście przeczytałam opinię innych Klientek... Ania Rzęsy i zabiegi kosmetyczne-TAK. Fryzjer- NIE (2) Z usług salonu korzystałam kilkakrotnie(rzęsy- pani Ada, paznokcie, makijaż-... rozczarowana Pierwszy raz fryzjerka rozumiała co do niej mówie! (1) Jestem bardzo zadowolona z koloru włosów i z genialnego strzyżenia. Pierwszy... Malwina Pazurki (1) to była moja pierwsza wizyta w tym salonie, ale nigdy nie miałam tak... klientka :) (1) I tym razem zostałam obsłużona wzorowo :) personel bardzo sympatyczny,... Katarzyna M. zadowolona (1) Z usług salonu korzystam od pół roku, zazwyczaj są to zabiegi na twarz. Muszę... Joanna Niestety popsuło się (1) Do niedawna byłam stałą klientką salonu, niestety - ciągłe zmiany personelu,... Klientka Wszystko ok (1) Jestem stala zadowolona klientka. Regularnie odwiedzam to miejsce w celu... Madzia rozczarowanie (1) znajoma kupuje rzęsy w tym salonie,poleciła mi,umówiłam się na założenie... anna Zadowolona (1) A ja mam miłe wspomnienia. Przedłużałam rzęsy i muszę powiedzieć że... ninaMS Hmmmm ... (1) Może zaczną od początku ... korzystałam z usług kosmetyczek w tym salonie i... Paula Polecam, ale ta lokalizacja.. (1) Byłam dwa razy i jestem zadowolona. Nie wiem jak ma na imię fryzjerka, która... Oli PRZEDŁUŻANIE RZĘS (1) A czy ktoś z Was przedłużał rzęsy w tym salonie? kubecka Gorąco polecam:)))) (2) Po pierwsze i przede wszystkim polecam z uwagi na jakość usług-po prostu... Magda Rewelacja! (1) Mam przyjemność napisać kilka dobrych słów o tym salonie. Kosmetyczka -... M.T. SUPER RZESY! (2) WARTO BYLO PRZYJECHAC DO SALONU ABY UZYSKAC TAK ZNIEWALAJACY EFEKT ! CHODZE... MMM Pełne zadowolenie! (1) Skorzystałam z usług tego salonu po raz pierwszy i nie mam co ukrywac że... X