Siódme niebo

Zastanawia mnie czy deweloper który buduje domy nie ma parcia na to żeby jego firma była kojarzona nie tylko z jakości wykonania ale także estetyki ? Przecież to co buduje siódme niebo na przennej koło placu zabaw to przekracza moja wyobraźnie co do pojęcia fajne osiedle . To wyglada jak kurnik . Okropny paskudny kurnik. Np na nowym projekcie który jest budowany koło algidy stoi obok typowy wiejski barak , na bank te domy nie bedą sie niczym od niego różniły , ba nawet jestem pewna ze zleje sie w całość . Każdy deweloper zarabia i chce jak najwiecej ale takich baraków myśle ze nikt by nie chciał w swoim portfolio . Zreszta reszta developerow tez szału nie robi , te kurniki okno w okno lub wieżowiec w poziomie . Paskudne to wszystko sie robi od kiedy wielcy deweloperzy zagościli w baninie
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 6

Jakość pozostawia wiele do życzenia, ale domki są na tyle tanie, że sprzedają się jak ciepłe bułeczki. I tak je sprzedadzą i tak
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Tak , to wiem ze Cena i tak zwabi nabywców .. ale nie ogarniam wyglądu . Poprostu nie mogę tego zaakceptować . Jest tyle dobrych gustownych projektów a to jakiś kurnik podniesiony o 4 pustaki i są dwa piętra . Budując się tu 9 lat temu nie spodziewałam
Się takiego syfu
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2

Jakość jest jak wszędzie czyli normalnie a estetyka rzecz gustu, niestety pojedynczy szereg stojący w polu wygląda faktycznie jak obóz jakiś.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Siódme niebo

Dodam ze słownik zmienił i nie zauważyłam nie przenna a pszenna
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Siódme niebo

Wyprowadź sie, za jakiś czas będzie stał tu falowiec z przymorza
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

Kto Cię tu trzyma? Przeprowadź się do Gdańska, do pięknej zabudowy wieżowców. Piękne drogi bez dziur, czyste powietrze, kawiarnie, kino, restauracje, wysypisko śmieci - wszystko "pod nosem", trawniczki bez odchodów, ludzie kulturalni, kultura jazdy, .... można wymieniać wiele zalet miasta, ale ja wolę swój "kurnik". Pozdrawiam
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 8

gdybym chciała wieżowiec to bym się nie budowała w baninie , drogi i inne rzeczy nie robią na mnie wrażenia bo kupując tu działkę widziałam co jest , decyzja świadoma a 9 lat temu nie bylo mowy o zabudowie kurnikowej , wręcz nie dopuszczone było Wiec mam prawo czuć się oszukana i poirytowana ... plan zagospodarowania był na domy i zabudowę bliźniacza ... a to ze ktoś wziął w łapę i stoi w baninie co stoi to dla mnie jest .....
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 3

W ciągu tych 9 lat pewnie ziemia w Baninie sporo podrożała, polecam sprzedać z zyskiem i kupić gdzie indziej skoro tu tak źle. Zawsze jest inne wyjście niż tylko narzekać.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5

Niestety dzięki temu ze są kurniki , ziemia spadła . Nikt kto ma dom nie chce widoku ma taki familok .
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3

Zastanawia mnie dlaczego w Baninie przechodzą tak szkaradne projekty zabudowy. Ktoś to opiniuje, czy wolna amerykanka? Jak to jest, że w Gdańsku powstają bardzo nowoczesne budynki mieszkalne, a tutaj króluje brzydota.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź jest w twoim poście.
Niestety. Smutna rzeczywistość.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Kto ma internet z firmy WAVE Banino (168 odpowiedzi)

Chce zmienić internet na tego dostawce,jak się sprawuje internet ???

proszę o opinie rodziców z szkoły A i B (4 odpowiedzi)

dzień dobry. szukam rodziców którzy mogli by się wypowiedzieć o szkole A i B w Baninie. Proszę...

Imperium-Auto Salon (13 odpowiedzi)

Witam, jakieś opinie o Imperium-Auto Salon. Firma mieści się w Baninie przy ulicy Wiśniowej 11....