Śladami pedofili i zabójców Prezydenta czyli Polityka, semeko i inne grupy przestępcze..

Zapraszam na rozmowę z Robertem Jaworskim ul. kotarbińskiego 7B/42 słupsk. dowiemy się czy to pionek wykorzystany przez organizacje korupcyjno przestępczo pedofilska semeko i Pryzmonta czy jeden z gwalcicieli dzieci i zabójców powiązanych z Gimnazjum nr 2 w Gdańsku i wieloma innymi.
Mirosław Dun.t
Spartan Warriors Complete Competence
Polityka, semeko i inne grupy przestępcze
Śladami pedofili
Polska Polityka. Czas na normalność
Kiedy ru*hasz dzieci zostajesz prokuratorem czyli palcem po wodzie pisane. Prawdziwa historia korupcyjno przestępczo pedofilskich układów w pomorskiej budzetowce.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jak można być świadkiem tej rozmowy ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Niedługo wybieram się do tego Pana i przeprowadzę z nim rozmowe na temat przestępstw w których uczestniczył. Kto je zlecał i kto za nie płacił ponieważ to ogromna grupa przestępcza powiązana z semeko oraz budżetowka. To miliardowe przekręty i kradzieże, zabojstwa i nie tylko. Zostanie to nagrane i opublikowane na moim kanale.
Mirosław Dun.t
Spartan Warriors Complete Competence
Polityka, semeko i inne grupy przestępcze
Śladami pedofili
Polska Polityka. Czas na normalność.
Kiedy ru*hasz dzieci zostajesz prokuratorem czyli palcem po wodzie pisane. Prawdziwa historia korupcyjno przestępczo pedofilskich układów w pomorskiej budzetowce.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dodam że wiem w czym ten człowiek uczestniczył i w jaki sposób. Również wiem dla kogo ale mam nadzieje ze powie więcej niż wiem a wiem bardzo dużo.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dodam że ten człowiek miał być przesłuchiwany w sądzie w związku z korupcyjno przestępczo pedofilska organizacja działająca na Pomorzu. W 2017 po potwierdzeniu pobytu i adresu zamieszkania cała prokuratura z policją powtórnie zintensyfikowała przestępstwa na terenie Pomorza tak jak to zrobiła w 2011 podczas przestępstw związanych z zabójstwami, pedofilia, korupcja i kradzieżami. Tam również skorumpowana policja ma dowody przestępstw na tym terenie ale dobrze płacą gwalciciele oraz semeko.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Karol Nawrocki vel Tadeusz Batyr (11 odpowiedzi)

Niedawno w ogólnopolskich mediach toczyła się i toczy dyskusja dotycząca osoby niejakiego Karola...

Czy Donald Tusk to faszysta? (71 odpowiedzi)

Witam szanownych forumowiczów, rozważam kto jest kto na scenie politycznej. Zaczynam się...

Nowy rok (3 odpowiedzi)

Znienawidzony Tusku żebyś Ty zniknął z tego świata to byłoby najlepsze życzenie na nowy rok