NIe jestem trollem
Putin nie przyjdzie, nie da się sprowokować amerykanom, którzy rok temu sponsorowali i nadzorowali nielegalny przewrót na Ukrainie, co sam potwierdził prezydent Obama. A jeśli walną w nas rakiety od Putina to podziękuj wtedy Schetynie,Komorowi i Wujcowi, którzy prą do wojny jako jedni z nielicznych w Europie, bo oprócz Litwy nikt w Europie wojny nie chce, a my robimy za przygłupich dywersantów. Wojny nie chcą Niemcy, Francja,Węgry, Włochy, Czechy, Słowacja, Dania, Finlandia, Hiszpania, Serbia, itd. Ponieważ jeśliby miała się na dobre wojna rozpętać to jako państwo-strona jesteśmy państwem frontowym, które zamiast zachować neutralność, to najbardziej pcha się z resztkami armii do wojny, a to logiczne że może sie dla nas skończyć katastrofalnie. Ale że pod Debalcewem Armia Ukraińska, Prawy Sektor, Gwardia Narodowa oraz najemnicy z Polski i USA dostali ponownie łomot, to może chodzący na pasku amerykanów oligarcha Patroszenko - tak nawiasem mówiąc założyciel swego czasu Partii Regionów Janukowycza - zrezygnuje z dalszego napinania mięśni i masakrowania ludnosci cywilnej w Donbasie i Ługańsku, a także próbowania sie ponownie z "separatystami", bo skończy się to dla nich trzecim łomotem, w trzecim kotle. Ukraina to kolejny kraj na drodze amerykanów do okrążania Rosji, wcześniej była rozbita Jugosławia, gdzie wspierali oni Chorwację i Bośniaków, a gdy jeszcze Jugosławia nie chciała się poddać przez 78 dni bombardowano kraj, zabijając wielu cywilów, potem aresztując Milosevica i wykańczając go gdy okazało się że wszystkie zarzuty wobec niego są fałszywe. Potem był Afganistan, Irak, i rewolucje w Afryce. Natomiast wyzywanie mnie od trollów i powtarzanie propogandowego straszenia mnie Putinem, nie zmienia faktu że film o tym snajperze to film o zbrodniarzu wojennym, który uczestniczył w jednej z kilkuset wojen napastniczych prowadzonych przez USA wbrew Prawu Międzynarodowemu i Twoja cyniczna pseudoargumentacja niczego nie zmieni.A tak na sam koniec, to Rosja nie ma wobec nas żadnych roszczeń terytorialnych, natomiast takowe roszczenia mają pogrobowcy UPA z neonazistowskiego Prawego Sektora, którzy chcą "zwrotu" naszych ziem aż po San. Tak więc uważaj, bo przyjdzie Prawy Sektor i zabierze nam skrawek ziemii, rozpęta wojnę i wtedy moze poprosisz o pomoc Putina bo amerykanie nam nie pomogą, zobaczymy wtedy kto będzie trollem.
32
23