Solidarność kobiet

Dziewczyny podawajcie tutaj dane (imię, wiek, może e-mail, przekazujmy sobie je jeśli nie tu to prywatnie dla zainteresowanych) nieuczciwych panów, oszustów, z którymi się spotykałyście, poznałyscie. Pomóżmy sobie nawzajem. Internet to niestety siedlisko takich osób. Umieściłam anons w kategorii "Towarzyskie", odpowiedziała na niego dziewczyna, której chłopak kontaktował się ze mną - grając na dwa fronty. Dziękuję M. że odezwałaś się. Dziewczyny ufajcie swojej intuicji.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

"Towarzyskie" po to jest (?)
Bardzo mi się spodobał (z maili) jeden Facet, który niestety, żonie pokazywał moje maile...
Co by zazdrość wzbudzić ? Kut wie, po kiego grzyba to robił (?)
Inny, tu, na forum, cyrki uskuteczniał co by insze funfele swe, w stan zazdrości wprowadzać i ku rywalizacji o jego względy napędzać.
Porządnego Faceta, jak Męża i konia, bierze się po sąsiedzku. U nas, we wsi, tak się praktykowało.
Na "Towarzyskim", "na chwilę", to trza się liczyć, że miglanca, szuję lub skamera ... ustrzelimy.
Życie. Trza się zaprawiać w tych manewrach i konwenansach.
Trzymajcie się Kobietki!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Swinger party lub podobne (28 odpowiedzi)

Gdzie w Trojmiescie bądź okolicach można się wybrać na jakieś kameralne swinger party ? Moze ktoś...

Grupa wsparcia dla rozwiedzionych (27 odpowiedzi)

Witam. Czy obecnie w trojmiescie działa jakas grupa wsparcia dla osob borykajacych sie z...

Czy lubicie imprezy integracyjne? (27 odpowiedzi)

Czy często są organizowane w Waszych firmach?