Co myslicie na temat poligamii?

W koncu czlowiek z natury jest poligamista, a monogamie wymyslile niektore religie... Jakie sa plusy i minusy poligamii wg Was?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Co myslicie na temat poligamii?

Jeśli byłabym w związku, w którym nie byłabym tą jedyną (ale zawiłe), to ja poproszę, żeby to ta druga zajmowała się domem - i to są plusy ;-))). Ja będę tą pachnącą.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

A wiesz jak śmierdzą palone pióra, jaki smród, jak się opala kurę? Tak samo jak paznokcie sztuczne, weź sobie podpal to zobaczysz, jak śmierdzą.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Poligamia jest OK. Dwie żony to jedna sprzątaczka gratis. Może być nawet więcej, osobna do zmywania, do seksu i do masażu stóp. Coś pięknego. Jeszcze najlepiej odebrać im prawa i dać mężczyzną socjal np na każdą żonę 500zł dla faceta. Rewelacja.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

A najlepszy to jest taki mężczyzna jak baba jest w ciąży, pieprznie ją o serwolantkę (zagoiły się już blizny na rączce? :>).

jedno trzymała na łapie, a drugie w brzuchu - a gieroj był straszny i rozrabiaka. ciekawe czy wnuki prawdę znają???

A znam także i taką, co z własnego brata zrobiła służącego za 500 złotych (państwowe), bo jej się nie chce podcierać matce tyłka, i zwala to na braciszka. A jej mężulek, to zarabiał. Ale zarabiał dając 3 marki, a 11 biorąc do kieszonki. I ci poszkodowani do dziś go przeklinają. I to się nazywa zaradność życiowa. Głowa rodziny! Tatuś! Dziadek! (Pozdrowienia od Bolka! i LOLKA! hahaha)

A ja myslalam o kilku facetach ;) a oni tez mogiby miec po kilka lasek i tak zmiana co kilka dni oby sie nie znudzic... Co Wy na to???

Jestem za

spoko:D

No właśnie, dlaczego gdy pada slowo "poligamia" to od razu wszyscy kojarzą to ze związkiem - 1 facet i kilka kobiet a nie 1 kobieta i kilku facetów???
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Człowiek? Błąd młoda. MEŻCZYZNA jest z natury poligamistą z racji, że może zapładniać nieograniczoną ilość kobiet, kobiety z kolei jako osobniczki mogące zachodzić w ciążę i wydawać potomstwo tylko raz na stosunkowo długi czas są z natury przeciwieństwem poligamii. Nie przeinaczaj faktów.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Fizycznie może i tak ale chyba teraz związki nie tworzy się po to tylko żeby się rozmnażać. Nie powiesz mi chyba że w krajach gdzie poligamia jest normą, facet chce mieć kilka żon po to żeby mieć bardzo dużo dzieci. Chce mieć kilka żon żeby odmianę miał. Wyobraź sobie że kobiety też lubią odmianę. Bo mówimy tu o myśleniu na poziomie kobieta - mężczyzna a nie na poziomie samiec - samica.

poligamia jest ok zwłaszcza jak patrzysz na swojego faceta który już zdobył i może się rozwalić na kanapie z wielkim brzuszyskiem i pilotem w reku
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Cokolwiek by facet nie robił by mieć na raz kilka kobiet i jakie by tym kierowały żądze i popędy to i tak wszystko to wynika z genetycznego zaprogramowania na jak największą ilość odbytych stosunków (czyli jak największej ilości przekazanego materiału genetycznego), to że dziś używa się antykoncepcji to inna sprawa ale przyczyną jest podświadomy instynkt każący mu zaliczać kolejne gole. Kobieta z kolei wybiera tego najlepszego, selekcjonuje tego który da jej najlepszy materiał genetyczny bo dla jej instynktu najważniejsza jest jakość gdyż może zachodzić w ciąże w zasadzie tylko raz na rok i że tak powiem, podświadomie nie chce tego spieprzyć z jakimś nieżyciowym cherlakiem. To podświadomość ale tak jest. Dlatego to wy kobiety, winnyście w domu (najlepiej w kuchni) czekać na swego samca rozpłodowego który da wam ten materiał, a mężczyźni pomimo wszystko powinni szukać okazji do przekazywania swojego materiału genetycznego. Taka jest natura i wszystkie działania z nią sprzeczne są zwyczajnym wynaturzeniem i działaniem przeciwko własnemu człowieczeństwu. Pomyślcie o tym drogie kobiety zanim w przyszłości znów zrobicie swoim facetom awanturę o to, że znalazłyście stringi w wewnętrznej kieszeni marynarki - tak a jest natura, nie akceptując jej nie akceptujecie człowieczeństwa. Zarówno własnego jak i człowieczeństwa waszych partnerów.

Szalony kapeluszniku - chciałbyś by tak było he he he!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Cała prawda, niestety większość kobiet nie ma nic wspólnego z człowieczeństwem . Dlatego negują poligamie. Niestety pierwiastek odzwierzęcy dominuje obecnie...

ale funkcjonują też kultury gdzie praktykowana jest poliandria ( 1 laska kilku facetów) więc natura nie jest dla nas taka zła ;)

To ja wybieram, ze Was nie chcę!

ha, ha, ha!

;P

Kurczę ostatnio na tym forum strasznie dużo trolli.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

no właśnie .... :/

np czarna nimfa

wodna :)

hehe, ostatno Moi Drodzy, to mnie tu własnie nie ma wcale, jesli byście byli łaskawi to zauważyć...

ps. gdzie jest byztrość chłopcy?!

pozdrawiam serdecznie

... i caaałe szczęście :)

Nimfa ale z tym nadmiarem trolli to ja wcale nie o tobie. Zresztą kto tu jest trollem każdy wie.

Witam mój facet szuka drugiej kobiety do zwiazku jest ktoś może zainteresowany

Inne tematy z forum

Szukam ladnej i inteligentnej dziewczyny 17-19lat (9 odpowiedzi)

Jestem chlopakiem ktory jest bardzo otwarty i poszukuje dziewczyny sam mam 18,5lat i jestem z...

Gay Gdańsk (107 odpowiedzi)

JA 21 lat strarówka...

Swinger party lub podobne (28 odpowiedzi)

Gdzie w Trojmiescie bądź okolicach można się wybrać na jakieś kameralne swinger party ? Moze ktoś...