Wspinaczka Elewator (3) Wspinaczka Elewator Witam, zaczęłam przygodę ze wspinaczką i w celu... me Gdzie na zajęcia jogi? (8) Dziewczyny może wiecie gdzie w okolicach Chełmu , Ujeściska prowadzone są... megan Kobiety graja w rugby. (71) Mam pytanie do Panow z PZR . W wielu krajach z powodzeniem kobiety graja w... bonanza
Piłka ręczna - młodzież (4) Hej! Szukam młodzieżowego klubu piłki ręcznej w trójmieście, najlepiej w... la-chi Parkun (2) Hej, czy ktoś wybiera się w tę sobotę na gdański parkun? Nie znam gdańska i... alita Poszukuję trenera (3) Poszukuję trenera Witam, poszukuję osoby, która będzie mogła ułożyć plan... Ania Plan treningowy na silowni na schudniecie :) Prosba o pomoc :) (3) Witajcie ! Moze znajdzie sie tu ktos kto pomoglby mi z doborem cwiczen na... Qlka : ) mecz polska-urugwaj fotka (1) Na stronie PZPN-u jest zdjęcie kibiców .http://kk5.fantag.eu/ ... Pole dance w Gdyni (3) Witam wszystkich :) Chciałabym zacząć chodzić na zajęcia polce dance do... chochlik Przyłączę się do ekipy grającej w Oliwie na AWFie w nogę, lub stworzę wspólną drużynę. (11) <strong>Przyłączę się do ekipy grającej w Oliwie na AWFie w nogę, lub... Darek Wspólne bieganie Morena (1) Cześć, szukam towarzyszki do wspólnego biegania. Biegam 2-3 razy w tygodniu w... Artur25 Siatkówka Gdańsk/ Przymorze/ Niedziela 20:15 (5) Siatkówka Gdańsk/ Przymorze/ Niedziela 20:15 Poszukujemy ekipy chętnej do... Speed Siatkówka (7) <strong>Siatkówka</strong><br />Cześć! Poszukujemy chętnych... Marta Ślizgawki :) (1) Czy są gdzieś w mieście organizowane jakieś osiedlowe ślizgawki, na boiskach,... Caroll Pilka nożna (2) Pilka nożna Dołączę do grupy osób grającej w piłkę. poziom amatorski z... Rafał Korty tenisowe - hala lub balon (7) Witam! Może ktoś podać jakieś inne miejsca poza halą SKT Sopot oraz balonami... fanatyk tenisa Koszykówka amatorska - gdzie w GD? (6) Chętnie podłączę się do jakiejś grupki osób i pogram troszkę. Moi znajomi się... Lukasz poszukiwana partnerka do joggingu (2) poszukiwana partnerka do joggingu Szukam współtowarzyszki biegowych... mario Tango - szukam partnerki (3) Tango - szukam partnerki Też chcesz nauczyć się tanga? Szukam partnerki na... Mężczyzna Basen (1) może jakaś pani chciałaby wolnym czasie chodzić na basen do aquaparku w... Marcinos