Wspieranie rozwoju sportowego dzieci i młodzieży (2) Jakie działania lub inicjatywy mogłyby Waszym zdaniem wspierać rozwój... linettefoundation Nowy sezon, nowe granie Drogie Panie (1) Szukam partnerki do gry na kortach otwartych. Yellow Ball Szukam partnerki do tenisa (4) Do gry we Wrzeszczu. Rocket
Gdzie w Gdańsku są ścianki? (1) Chodzi mi oczywiście o ścianki do gry w tenisa i przydałaby się wiadomość, z... Iihhh Tenis - szukam towarzystwa do pogrania (1) Dzień dobry. Szukam towarzystwa do pogrania w tenisa w Rumi - jest bezpłatny... Alicja Pytania jako początkujący. (1) Cześć chłopaki, niedawno zacząłem grać w tenisa, 1 maja, i po godzinach... kerligamp tenis stolowy (3) szukam, chętnych do gry w tennisa stołowego [amator na dość dobrym poziomie... michal Nauka tenisa (4) Nauczę doskonałej techniki tenisowej w krótkim czasie. Gwarantuję... Dariusz Ping pong (1) Czy jest ktoś chętny, aby amatorsko pograć w ping-ponga w Gdańsku np.raz w... Iwona, 25l Ping pong (1) Czy jest ktoś chętny do pogrania amatorsko w ping po ga w Gdańsku raz w... Iwona Wilson Pro Staff 97v13 (1) To moja wymarzona rakieta i chciałbym opracować precyzyjną grę na całym... akatsushi Treningi tenisa w grupie 4-osobowej (1) Szukamy jednej osoby do trenowania tenisa w grupie 4-osobowej (dorośli,... Grupa tenisowa Poszukiwany (1) Witam. Szukam partnera do tenisa stołowego. Na Meissnera . Krzysztof d364@wp.pl Krzysztof Pytania dotyczące quizu tenisowego (2) Cześć ludzie! Obecnie pracuję nad banalną grą w persytywę dla mojego... obalikawa Pytanie o system wyzwań w tenisie (2) Jestem dość przypadkowym fanem, ale oglądałem Australian Open i mam pytanie... khapungin Pytanie dla tenisistów amatorów (2) Więc dzisiaj miałem półfinał mojego pierwszego amatorskiego turnieju i... okrautang Nowy w tenisie ~ Mam 2 pytania (2) P1: Kto/co mogę czytać/oglądać, aby dowiedzieć się, co się dzieje w świecie... redonkawa Pytanie (1) Kiedy rozgrywany jest set, co dzieje się ze zmianą stron po rozpoczęciu... lokatseno Zalecenia dotyczące wymiany ciągów? (2) Hej, zastanawiałem się, jakimi strunami zwykle gracie/polecacie? Wiem tylko,... masanseti Pytanie dla tenisistów amatorów (1) Więc dzisiaj miałem półfinał mojego pierwszego amatorskiego turnieju i... ugenswani