Śliczna suknia, księżniczka- sprzedam, rozm. 36/38 (1) Witam, Mam do sprzedania przepiękną suknię ślubną koloru białego. Na... Ima Sprzedam suknię ślubną (1) Może komuś się spodoba cena do negocjacji Wisi w domu a może którejś... asienkaj Pronovias Levante sprzedam!!! (21) Witam wszystkie przyszłe Panny Młode :) Mam do sprzedania suknię ślubną... Lea84
farage 2061 sprzedam po 17 lipca!! :) (8) Jak w tytule:) Rozmiar 36-38 na dziewczynę ok 165-172 cm:)Gorset wiązany... Kate84 Sprzedam suknię ślubną GALA model Aceline (13) Sprzedam suknię ślubną Aceline firmy GALA, rozm. 38, na wzrost 165 cm plus 5... Twixik Sprzedam elegancką sukienkę z Madonny [roz.40-42] (23) Sprzedam sukienkę ślubną kupioną w salonie Madonna w Gdyni. Sukienka... yenka sprzedam piękną suknię BAHIA ST. PATRICK z Salonu Madonna (3) gorąco polecam klasyczną suknię ślubną;rozmiar 36, wzrost 170 cm plus obcas,... sayed058 Sprzedam suknię FARAGE CINDERELLA (1300 zł) (8) Jestem jej drugą właścicielką, ale suknia nadal jest w stanie bardzo dobrym.... goya Sprzedam NOWĄ suknię ślubną. Rozmiar 38. (8) Sprzedam NOWĄ suknię ślubną. Rozmiar 38. Firma Produkcyjno-Handlowa STYL.... kicia_basia Sprzedam Suknie roz 44/46 (15) Mam do sprzedania bardzo ładną, jednoczęściową, białą suknię ślubną szytą na... weronika-co-ma-bzika Bolerko - sprzedam (2) Sprzedam białe bolerko na krótki rękawek, satyna, rozmiar 34. Bolero było... Natalia Sprzedam piękną sukienkę doskonałą na poprawiny (3) Witam :). Sprzedam śliczną sukienkę wieczorową. Sama miałam ją na studniówce,... Sara Halka ślubna - sprzedam (1) Sprzedam halkę ślubną na kole. Cena:40 zł. Kontakt mailowy: jula_347@wp.pl... MU sprzedam suknię wzór Papilio - r.36/38 (1) Suknia ślubna perłowa, ecru, rozmiar 36/38 na wzrost 164 + 8 cm obcas, szyta... minkaa Sprzedam suknię ślubną z sa,onu Marietta rozmiar 36 (1) Sprzedam suknię ślubną z salonu Marietta w Gdyni, rozmiar 36, zakupiona we... Ola Sprzedam suknię ślubną pilnie (12) Dziewczyny suknia wisi mi w szafie i zabiera mi tylko miejsce chce ją... agulinkaaaa Sprzedam sukienkę na poprawiny (4) Witam, Oferuję zwiewną sukienkę idealną na poprawiny dla panny młodej.... Agnieszka Sprzedam suknię ślubną Felicidad La Sposa z salonu Madonna rozmiar 38 (1) Hej dziewczyny :) Sprzedam suknię ślubną Felicidad La Sposa z salonu Madonna... Marianne sprzedam białe sandałki (2) http://ogloszenia.trojmiasto.pl/suknie-slubne/biale-sandalki-do-slubu-venezia... karolinka_kb sprzedam nową księgę gości (10) sprzedam nową księgę gości, my zapomnieliśmy zabrać ją na salę, szkoda... nusia85