Sprzedam tanio suknie ślubną (3) j.w link do ogloszenia... nacia173 Na sprzedaż francuska suknia ślubna NANA COUTURE rozm 46-48 (7) Sprzedam białą suknię ślubną francuskiej firmy NANA COUTURE rozm 46-48 na... nika_22 Sprzedam suknie la sposa sonar z salonu madonna + bolerko CHMIELNO k/Kartuz (5) Do sprzedania piękna suknia hiszpańska Sonar La Sposa, zakupiona w salonie... Ola
Sprzedam białą suknię ślubną!! Okazja!! (3) Czesc. Mam do sprzedania śiczna suknie ślubna 2 czesciowa- białą, za jedyne... Ewelina sprzedam tanio suknie slubną!!!! (13) oto link do ogłoszenia o mojej sukni -decyduj sie szybko bo warto... Amika sprzedam BOLERKO (6) mam do sprzedania bolerko szyte na wymiar z bdb materiału kolor zalamana biel... Gosia Sprzedam sukienkę r. 36 (13) Witam serdecznie, Zapraszam do zakupu pięknej sukni ślubnej. Suknia... Asia suknia white one 176 - sprzedam (15) witam sprzedam suknię ślubną z salonu madonna w Gdyni: model White One 176... Julka82 Sprzedam białą suknię (11) Sprzedam suknię z salonu Marietta, model Bibiana. Kolor biały, rozmiar 38,... silence Sprzedam suknię ślubną rozmiar 38 (1) Wymaga czyszczenia i poprawek po naszym weselu ;-) Cena 400zł... Paula Sprzedam suknię ślubną Marietta - "Condice" 2009 (1) Sprzedam śliczną suknię ślubną firmy Marietta model „Condice”.... anecia06 Sprzedam piękną suknię Pronovias Helice z długim welonem (4) Sprzedam piękną suknię hiszpańskiej firmy Pronovias, model "HELICE" rozmiar... carrie bradshaw sprzedam 4 kartony pana tadeusza (13) witam, mam do sprzedania 4 katony wodki pan tadeusz poj. 0,5 l cena 1... aniol184 Sprzedam kamizelkę i welon! (2) Sprzedam kamizelkę kol.ecri z ładnym wzorkiem :) obwód klatki piers. 102cm... GosiaM Sprzedam suknię White One 176 z dodatkami- 1100zł- cena do negocjacji (3) Sprzedam suknie Madonny model White One 176 na rozmiar 38 i 155 cm długości +... agami sprzedam papier i koperty perłowe kolor ecru (3) Hej, Kupiłam dla siebie, ale mi zostało, więc mam do sprzedania:... Modern_Lady sprzedam sukienkę dla Pani Młodej (i nie tylko) na poprawiny (35) Sukienka jest kremowa, erci, rozmiar 38-40 z tyłu wiązana. Ma bardzo ładną... rybkaa sprzedam śliczną białą sukinkę (34) Sprzedam śliczną białą sukienkę z trenem,rozmiar 38-40 na wzrost ok. 170 plus... rybkaa Sprzedam śliczna suknie ślubną (1) Mam do sprzedania śliczną jednoczęściowa suknie ślubną w kolorze jasnego... Marta Sprzedam piękną suknię Agnes4764 z trenem (7) Z żalem musze sprzedac moja suknie. Mam nadzieje, że przyniesie tyle radości... Venika