sprzedam buciki rozm 36 obcas 6 (4) Witam, jak w temacie, wiecej szczegółw na allegro... pitex Sprzedam suknie (3) Sprzedam piekna suknie slubna Serenada Emmi Marige w kolorze bialym.Suknia... Agnieszka Sprzedam uroczą suknie Malaga rozm 36 (18) Niesamowicie wygodna, urocza Malaga Farage. Posiada tren sprytnie podpinany... sylver
Sprzedam suknię Pronovias Levante rozm. 34/36 (29) Mam do sprzedaży prześliczną suknię ślubną Pronovias Levante z salonu Madonna... Beata W-N sprzedam suknie r 36 OLEG CASSINI Z USA biała z trenem (5) sprzedam suknię zakupioną w Stanach Zjednoczonych z renomowanej firmy OLEG... Agrestowa sprzedam sukienkę rozm 38/40 (1) http://ogloszenia.trojmiasto.pl/suknie-slubne/sprzedam-suknie-rozm-3840-ogl23... Kamila sliczna suknie ecru sprzedam - tanio (1) mam do sprzedania sliczna 2-czesciowa suknie slubna koloru ecru, rozmiar... Iza sprzedam suknię White One 176 (11) Witam Sprzedm piękną, koronkowa suknię z salonu Madonna: model White one 176... Julka82 SPRZEDAM BIAŁĄ SUKNIĘ FARAGE GALAXY 40000 (11) SPRZEDAM PIĘKNA BIAŁĄ SUKNIĘ FARAGE GALAXY 4000. Suknia jest koloru... natakrugi@poczta.onert.pl Sprzedam White One 176 z dodatkami- 1300zł (8) Sprzedam suknie Madonny model White One 176 na rozmiar 38 i 155 cm długości +... agami Sprzedam śliczną suknie ślubną, z kolekcji Demetrios 2009, kod 4268 (1) Sprzedam suknię - zapraszam do obejrzenia ogłoszenia i sukni "na żywo";-)... agnieszkaba Tanio sprzedam białe bolerko atłas-satyna 3/4 rękaw idealne na wiosnę (3) Witam do sprzedania mam białe bolerko satynowe w rozmiarze 40 ,ale proszę... vespa26 Sprzedam suknię Pronovias Lorna (19) Witam, mam do sprzedania suknię Pronovias Lorna z bolerkiem oraz dwoma... Iza SPRZEDAM WHITE ONE 427 !!!! (1) Suknia ślubna White One 427 z kolekcji 2009 Rozmiar 36 na wzrost 164cm +... OLA SPRZEDAM WHITE ONE 427 !!!!!!! (1) Suknia ślubna White One 427 z kolekcji 2009 Rozmiar 36 na wzrost 164cm +... Ola sprzedam welon z salonu Madonna (2) Sprzedam przepiękny, długi, koronkowy welon kupiony w salonie sukien ślubnych... Wiola Giovani suknia ślubna rozmiar 34 odsprzedam po 14 sierpnia 2010r. (1) Witam, wreszcie wybrałam, po dwóch miesiącach poszukiwań- Piękną suknię... Kala:) Sprzedam buciki 38 (1) http://www.allegro.pl/item982482441_sliczne_buciki_slubne_rozm_38.html Nat Sprzedam suknię duży rozmiar (13) Sprzedam suknię ślubną w kolorze białym. Jestem pierwszą właścicielką .... asienkaj Sprzedam bajkową suknię ślubną "SZARM" - rozm. 36 (11) WITAM WSZYSTKIE PRZYSZLE PANNY MŁODE ! :-) Mam do sprzedania nietuzinkową,... A&M 2009